U mnie w firmie tego weekendu nie przedłużają 15 sierpnia wypada w sobotę, więc w zamian dostaliśmy dodatkowy wolny dzień, ale nie przypada 14 sierpnia
karol4280, kilka dni temu Markzo podał zajawkę spotu (z tego, co zrozumiałem, właśnie w podkarpackim) na SB. Z tego co pamiętam, była mowa o sierpniu Jeżeli to nie ta sama inicjatywa, to może warto byłoby połączyć siły? Oczywiście, do niczego nie namawiam, tylko podpowiadam Chętnie pojawiłbym się w tamtych rejonach w sierpniu, stąd moje zainteresowanie tematem
U mnie w firmie tego weekendu nie przedłużają 15 sierpnia wypada w sobotę, więc w zamian dostaliśmy dodatkowy wolny dzień, ale nie przypada 14 sierpnia
karol4280, kilka dni temu Markzo podał zajawkę spotu (z tego, co zrozumiałem, właśnie w podkarpackim) na SB. Z tego co pamiętam, była mowa o sierpniu Jeżeli to nie ta sama inicjatywa, to może warto byłoby połączyć siły? Oczywiście, do niczego nie namawiam, tylko podpowiadam Chętnie pojawiłbym się w tamtych rejonach w sierpniu, stąd moje zainteresowanie tematem
zapraszamy tylko trzeba zmobilizować siebie i siły dla tego też propozycja na sierpień
Gość
Wysłany: Pon Lip 13, 2009 20:13
Jeżeli to jest taki termin to ja niestety odpadam bo 22 sierpnia mam własny ślub. Chętnie bym się zjawił, bo od dłuższego czasu na takie coś czekałem, ale jak już pisałem w sprawie naszych Rzeszowskich spotów, teraz sprawy ślubu są najważniejsze
narazie nic konkretnego nie mówie, bo jak się wsio ułozy po mojej myśli to będzie cały tydzien w sierpniu wolny i nowy nabytek do "ochrzczenia i wprowadzniea" w nasze szeregi jak będę wiedział to dam znać, już niedługo
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
narazie nic konkretnego nie mówie, bo jak się wsio ułozy po mojej myśli to będzie cały tydzien w sierpniu wolny i nowy nabytek do "ochrzczenia i wprowadzniea" w nasze szeregi jak będę wiedział to dam znać, już niedługo
no no trzeba będzie poić sprawę żeby rama i szprychy się nie urwały
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum