Forum Klubu ROVERki.pl :: Zlocik Roverków i nie tylko Radawa(ok.Jarosławia)
GarażTechniczny FAQSzukajFAQRejestracjaZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Zlocik Roverków i nie tylko Radawa(ok.Jarosławia)

14-16sierpień
Autor Wiadomość
karol4280 

Wysłany: Pon Lip 13, 2009 15:50   Zlocik Roverków i nie tylko Radawa(ok.Jarosławia)

ZLOT na długim weekendzi

co sądzicie o zrobieniu większego zlociku w dniach 14-16 sierpiń 2009r (tj.długi weekend)? nie koniecznie dla rowerków tylko (duży plac)

miejscowość Radawa koło Jarosławia znajduje się tam ośrodek wypoczynkowy (domki pole namiotowe zalew zabawy itd). fajna cicha okolica

Co koledzy na to??

SPAMU¦

Wysłany: Pon Lip 13, 2009 15:50   Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)

emes 

Członek Zarządu
skarbnik

Wysłany: Pon Lip 13, 2009 15:57   

U mnie w firmie tego weekendu nie przedłużają :( 15 sierpnia wypada w sobotę, więc w zamian dostaliśmy dodatkowy wolny dzień, ale nie przypada 14 sierpnia :/

karol4280, kilka dni temu Markzo podał zajawkę spotu (z tego, co zrozumiałem, właśnie w podkarpackim) na SB. Z tego co pamiętam, była mowa o sierpniu :) Jeżeli to nie ta sama inicjatywa, to może warto byłoby połączyć siły? :) Oczywiście, do niczego nie namawiam, tylko podpowiadam :) Chętnie pojawiłbym się w tamtych rejonach w sierpniu, stąd moje zainteresowanie tematem ;)

karol4280 

Wysłany: Pon Lip 13, 2009 18:56   

emes napisał/a:
U mnie w firmie tego weekendu nie przedłużają :( 15 sierpnia wypada w sobotę, więc w zamian dostaliśmy dodatkowy wolny dzień, ale nie przypada 14 sierpnia :/

karol4280, kilka dni temu Markzo podał zajawkę spotu (z tego, co zrozumiałem, właśnie w podkarpackim) na SB. Z tego co pamiętam, była mowa o sierpniu :) Jeżeli to nie ta sama inicjatywa, to może warto byłoby połączyć siły? :) Oczywiście, do niczego nie namawiam, tylko podpowiadam :) Chętnie pojawiłbym się w tamtych rejonach w sierpniu, stąd moje zainteresowanie tematem ;)

zapraszamy tylko trzeba zmobilizować siebie i siły :wink: dla tego też propozycja na sierpień

Gość

Wysłany: Pon Lip 13, 2009 20:13   

Jeżeli to jest taki termin to ja niestety odpadam bo 22 sierpnia mam własny ślub. Chętnie bym się zjawił, bo od dłuższego czasu na takie coś czekałem, ale jak już pisałem w sprawie naszych Rzeszowskich spotów, teraz sprawy ślubu są najważniejsze :roll:

Markzo 

Rover 75

Wysłany: Wto Lip 14, 2009 09:58   

narazie nic konkretnego nie mówie, bo jak się wsio ułozy po mojej myśli to będzie cały tydzien w sierpniu wolny i nowy nabytek do "ochrzczenia i wprowadzniea" w nasze szeregi :razz: jak będę wiedział to dam znać, już niedługo :mrgreen:

karol4280 

Wysłany: Sro Lip 15, 2009 14:25   

Markzo napisał/a:
narazie nic konkretnego nie mówie, bo jak się wsio ułozy po mojej myśli to będzie cały tydzien w sierpniu wolny i nowy nabytek do "ochrzczenia i wprowadzniea" w nasze szeregi :razz: jak będę wiedział to dam znać, już niedługo :mrgreen:

no no trzeba będzie poić sprawę :razz: żeby rama i szprychy :lol: się nie urwały :cool:

Lukaszn2006 

Wysłany: Pon Sie 10, 2009 20:39   

ja 14 i 15 sierpnia o ile pogoda dopisze bede w Radawie :)

jaro12 

Rover 200

Wysłany: Pon Sie 10, 2009 20:46   

Coś słabo z tym zainteresowaniem. Może na Rzeszów to przerzucimy? (To tylko propozycja) :roll:

Toshiro 

Rover 200

Wysłany: Pon Sie 10, 2009 20:53   

No mi przypada 15-17 i w sumie bym wyrobił :)

Odpowiedz do tematu