Wysłany: Pon Sie 03, 2009 22:29 Test wskaźników ciśnienia doładowania w miesięczniku GT
Witam
Będąc na wakacjach kupiłem gazetkę GT, a w niej test wskaźników ciśnienia doładowania. Dla niektórych co sądzą, że wskaźniki firmy AUTOGAUGE w porównaniu do GRreddy to szajs.
Proszę sobie porównać wyniki testu.
Przepisze podsumowanie wyników testu z gazety:
"Okazuje się, że nie zawsze warto sugerować się wysoką ceną danego produktu. Drogo, nie oznacza dokładnie. Zdecydowanie najlepiej w naszym teście wypada wskaźnik ciśnienia doładowania firmy Autometer, którego stosunek jakości do ceny jest wręcz doskonały"
Poniżej zdjęcia z gazetki GT:
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sie 03, 2009 22:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
sorry ale dla mnie te wyniki to dno... przez duze OOO. Zapewne sponsorem testu byla firma auto szajs wiec wyniki byly z gory znane. Ja znam opinie uzytkownikow zegarow oraz sam mialem okazje sprawdzac mojego gredka z autogauge wyniki nie byly tak wesole jak w moto GT... czasopisemko ktore na dobra sprawe nigdy nie blyszczalo wiedza na temat tuningu samo strzelilo sobie gola bo dalo najgorszy z mozliwych modeli AG ktory na booscie potrafil przy 1 barze oszukiwac o 0,4 bara w zaleznosci od chumory w gore lub dół... oczywiscie AG to nie jest totalny szit bo nowe modele sa nieporownywalnie lepsze jednak do japonskiej precyzji Greddy , apexi defi czy tez autometer jeszcze duzo im brakuje...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum