Ściągałem do kraju "piękne" auto z opisu (R600ti); jak się okazało - tylko z opisu czasu i wahy tylko kupę zmarnowałem... Więc ten zostaje, bo jakiegoś R chcę mieć w domu
zuber84cool napisał/a:
aluramki to od DIDO
Tak. Na nawiewy też mam od nich - Polecam je - montaż nie jest aż taki problematyczny jak się wydaje
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
Pomógł: 44 razy Dołączył: 13 Sie 2009 Posty: 986 Skąd: ..: R-M :..
Wysłany: Sob Sie 22, 2009 12:30
Ja jakoś nie jestem przekonany do tego pomysłu, a przynajmniej w R600. Jest tam mało chromu we wnętrzu i jakoś to wygląda dziwnie. No nie wiem, musiałbym zobaczyć na własne oczy i ocenić względem tapicerki i kokpitu czy to pasuje czy nie. Do mojej 600-tki raczej bym tego rozwiązania nie zastosował. Zastanawiam się jednak co w przypadku R45... Tu we wnętrzu jest troszkę chromu i być może tu ramki prezetowały by się bardzo dobrze, ale to też musiałbym ocenić na własne oczy. Ja to taki "Tomasz" - jak nie zobaczę to nie uwierzę
PopaY, E nie gadaj aluramki pasują jak najbardziej do R600,pewnie musiałbyś zobaczyć u Mayson'a lub u innych jak to wygląda a wygląda świetnie,bardzo ciekawy gadżet stylistyczny R600 to klasyczna limuzyna a takie ramki jeszcze bardziej to podkreślają i wnętrze robi się bardziej estetyczne i eleganckie a o to tu chyba chodzi
PopaY, E nie gadaj aluramki pasują jak najbardziej do R600,pewnie musiałbyś zobaczyć u Mayson'a lub u innych jak to wygląda a wygląda świetnie,bardzo ciekawy gadżet stylistyczny R600 to klasyczna limuzyna a takie ramki jeszcze bardziej to podkreślają i wnętrze robi się bardziej estetyczne i eleganckie a o to tu chyba chodzi
Jestem tego samego zdania. Byleby nie przesadzić z podnoszeniem stylistyki bo wtedy ...kicha.
_________________ www.w-mp3.pl Nie trąb, robię co mogę
Przydałby się jakiś tutorial w fotopdf do tego jak to wszystko poskładać dla tych którzy by chcieli założyć sobie takie ramki a nie wiedzieli jak się za to zabrać,chodzi tu głównie o zegary
Przydałby się jakiś tutorial w fotopdf do tego jak to wszystko poskładać dla tych którzy by chcieli założyć sobie takie ramki a nie wiedzieli jak się za to zabrać,chodzi tu głównie o zegary
Było tu coś takiego; pamiętam, bo sam korzystałem - teraz, cholera, nie mogę tego znaleźć
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum