Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: wszystkie
Witam
Nie działa mi 1 szy bieg w dmuchawie wentylatora ,wyczytałem że wina rezystora.Szukałem odstrony silnika dmuchawy, oraz przy przełaczniku .Gdzie konkretnie go szukać?
Ostatnio zmieniony przez emes Wto Lis 23, 2010 21:18, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sie 25, 2009 22:23 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
w mgf to jest za konsolą środkową od strony pasażera zaraz przy silniku, (a właściwie zaraz nad silnikiem) ta wtyczka z 4ma kablami wchodzi właśnie do rezystorów.
Jak się przyjrzysz, to zobaczysz, że to gniazdo, w które wchodzi wtyczka jest przykręcone na 2 śrubki na śrubokręt krzyżakowy. (za pierwszym razem latarka się może przydać )
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum