Za trochę więcej masz podróby Hertz HSK mimo, że podróby to sporo wiary je sobie chwali więc warto się zastanowić. W podobnym przedziale są też Morel Maximo...
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Wysłany: Sob Wrz 17, 2011 23:14
Hertzy jeśli pod wzmaka, jeśli samo radio Helixy.. Ale mówie tu o oryginal Hertzach a nie "Nertzach" bo są takie podróby przypominające baaardzo Hertzy
Za tą kwotę cudów nie oczekuj i jeśli chcesz mieć faktycznie zestaw który przenosi to co podaje producent to musisz uzbroić się w ok. 1k zł na system i połowę tego na strojenie.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
nie chce osiagnac cudów tylko chce żeby ładnie grały na wysokich i skrzynia bujała lekko plecki aż taki koneser to nie jestem ale i nie chce z auta robić dyskoteki
Imo helixy, do hertza musisz mieć cały zestaw założony, dźwięk mają czysty, ale same cudu nie zdziałają, grają ładnie jak uzbroisz całe car-audio od tweeterków po skrzynie etc
_________________ ...nie ma mnie, będe wczoraj...
Zanim do mnie napiszesz skontaktuj się z moim lekarzem.
Imo helixy, do hertza musisz mieć cały zestaw założony, dźwięk mają czysty, ale same cudu nie zdziałają, grają ładnie jak uzbroisz całe car-audio od tweeterków po skrzynie etc
Jaki jest sens kupowania na starcie czegos co nas ogranicza? No chyba, ze ktos chce wrzucic glosniki pod samo radio i na tym koniec przygody z CA w innym przypadku lepiej brac cos co pozwoli nam bardziej rozbudowac audio.
FatMatic napisał/a:
tylko nie ma nigdzie zakupić takich, 62.1c a 62c to to samo
Niezupelnie to samo bo stary model zwal sie DB 62.1, a nowy ma nazwe B62C i jest tego troche na allegro...
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
właśnie taką informację otrzymałem od sprzedawcy który ma obie wersje na stanie:
Cytat:
w zasadzie to sa takie same głośniki tyle że zmienili trochę wygląd membrany (nie ma to wpływu na brzemienie) i dali mniejsza zwrotnicę co w znacznym stopniu ułatwia montaż
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum