Wysłany: Pią Sie 28, 2009 12:50 Ratunku!!! Ja nie chcę do Ameryki!!
Polecam szczególnie pierwsze miejsce - na końcu...
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sie 28, 2009 12:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
a ja nie wierzyłem jak nauczyciel jeszcze w liceum mówił, że w USA nawet do drabiny dają 500 stronicową instrukcję obsługi aby ostrzec przed wszystkimi możliwymi "nadużyciami"...
No i dlatego na pierwszej stronie instrukcji do aparatu Canon, nawet w Polsce, jest, że nie należy go narażać na zetknięcie z wodą, bo jeśliby nie było, to możnaby żądać zwrotu pieniędzy za aparat i za wakacje, bo wakacje bez zdjęć są nie ważne, no i oczywiście za "straty moralne".
A tak poważnie, to sam przypadek pani Stelli, od której imienia nazwano tą nagrodę, jest kuriozalny, ale od tego czasu, jak przyjrzycie się kubkom do kawy w McDonald'sie, nawet w Polsce, to zobaczycie napis "Uwaga!!! Napój może być gorący!!!".
A jak chcecie więcej, no to są jeszcze nagrody Darwina dla ewolucyjne "uwstecznionych" - kaliber absurdów i głupoty podobny, tylko skutki gorsze.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
jako, ze kiedys slyszalem o podobnej historii tzn facet wlozyl sobie śrubokręt do cewki..i dostal niebotyczne odszkodowanie to teraz firmy z USA zabezpieczaja sie, a oto dowód
Akurat jesli chodzi o fotki zarowno srubokretow jak i iPoda to jak dla mnie to widze tam wyrazna ingerencje photoshopa albo podobnego softu. Na obu obrazkach napis po prostu "nie lezy" z reszta.
no co tu duzo gadac, chyba w pensylwani jest prawo ze wolno strzelac do wlasnej zony ale tylko w niedziele
poszukac mozna , jest wiele kuriozow poporzez prawo precedensu, dlatego oni tak odgrzebuja jakie wyroki keidys zapadly, bo na tej podtsawie wydaje sie podobne wyroki.
ale posmiac sie mozna
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum