Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Witam!!!! Mam takie mały problem.Kupiłem zestaw rozrządu Gates który zawierał:
-3x pasek Gates PowerGrip
-1x rolka napinająca EVR / LUK INA
-1x rolka prowadządza EVR / LUK INA
-pompa wody
Wszystko zawiozłem do mechanika i okazało się ,że w zestawie powinien być jeszcze napinacz paska rozrządu.Czy rzeczywiście mi brakuje czegoś takiego i czy trzeba to wymieniać oraz czy jest to droga część. Z góry dziękuję za odpowiedź.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Gru 07, 2010 00:08, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pon Paź 12, 2009 20:05 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jak będziesz miał jakieś pytania to dzwoń na ten numer co jest u nich na stronie 515 196 874 i upewnij się że rozmawiasz z Panem Robertem, on mi załatwiał części do mojego R 825 Si.
Wysłany: Pon Paź 12, 2009 22:36
stratopol, Ty chyba mylisz napinacz hydrauliczny z rolką napinającą . W tej aukcji nie występuje napinacz hydrauliczny.Rolka leżąca na białym pudełku w tej aukcji , jest napinana napinaczem hydraulicznym przykręcanym 2 śrubami do bloku silnika.
_________________ Andrzej
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez SeniorA Pon Paź 12, 2009 22:50, w całości zmieniany 1 raz
Z tego co mi wiadomo to napinacz hydrauliczny występuje tylko w oryginale. Ja wymieniałem zaraz po kupnie z całym rozrządem. Koszt niby wysoki ale nie ma sensy wymieniać reszty bez napinacza bo jak sieknie to mogiła.
sebol11, trzeba było wejść na http://www.roverki.pl/mod...ies=Technika#98 i wiedział byś wszystko przed zabraniem się do prac. Koszt jest jaki jest no ale to nie seria 200.
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum