Wysłany: Sob Lis 14, 2009 18:24 [R214 98r] Przeciety Kabelek
Witam.. Mam przeciety kabel przy "komputerze" kebelek jest koloru niebiesko-szary, i nie wiem czy ma byc taki przeciety czy trzeba go złączyc???
Chciałem jeszcze dodac ze dzisiaj połaczyłem te dwa kabelki ze soba i nie mogłem wogole odpalic... czyli by wynikało z tego ze to jest jakies odciecie pompy ?
Prosze o pomoc ....
_________________ Gucjan
Ostatnio zmieniony przez Gucjan Sob Lis 14, 2009 18:40, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lis 14, 2009 18:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie ładnie, nie ładnie....
W Rave czyli dokumentacji roverków do pobrania na stronie masz schematy elektryczne, tam są nawet z tego co widziałem kolory kabli.
Znając kolor i numer pinu możesz się dowiedzieć do czego jest ten kabelek.
otwieram tylko z kluczyka bo mam pilota uszkodzonego a samochod nie dawno kupiłem i chciałem sprawdzic czy działa alarm i immobilaizer wiec zamknołem samochod i probowałem odpalic to sie nie dało
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum