Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2001
wszystko jest ok z moim weba sto dziś sprawdzałem,na krótko, tylko jest mały problem ja przeciełem kabelek szaro zielony , i podałem prąd z aku to odpaliło , i odrazu musiałem podać ropke przez wężyk do weba sto bezpośrednio strzykawka i dymiło jak czort ,aż wypaliło się , podłączyłem s powrotem i nic nie chciało odpalić ,powtórzyłem czynność i było ok co jest ,morze jakieś sugestie dziennik z góry.pozdro gdanisk.sorry za ortografie.
_________________ R.R.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Gru 06, 2010 00:15, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lis 03, 2009 22:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Faktycznie, troszkę trudno zrozumieć co wyprawiałeś z tym urządzeniem.
Generalnie jeśli webasto odpala a po włożeniu do samochodu nie dymi a jedynie pracuje wentylator to sprawdź czy pracuje pompka paliwa.
Pompka znajdujące sie w okolicach zbiornika paliwa przed prawym przednim kołem.
W trakcie pracy webasto, pompka powinna pracować pulsacyjne (dość wyraźnie słychać kolejne cyknięcia), pompka pulsacyjne pompuje paliwko do webasto.
Jesli nie pracuje, to podłącz ja na krótko pod 12V - będziesz wiedział czy jest sprawna. Przy okazji sprawdź przewody paliwowe.
_________________ Wiesław B. (wawwie@wp.pl)
Poszukuję przewodów ze skrzynką przekaźników do wentylatora chłodnicy Rover 75, jeśli ktoś ma na zbyciu to chętnie odkupię.
Racja SeniorA, miałem na myśli tylne koło a wyszło przednie
_________________ Wiesław B. (wawwie@wp.pl)
Poszukuję przewodów ze skrzynką przekaźników do wentylatora chłodnicy Rover 75, jeśli ktoś ma na zbyciu to chętnie odkupię.
dorotamax1, jesteś Polakiem ? Pomijam ortografię, ale całe Twoje pisarstwo jest trudne do rozszyfrowania. Może warto podzielić wypowiedź na kilka zdań prostych?
witam mam pytanko jak czytałem to czujnik, weba sto temperatury, jest za zderzakiem ja mam na dole za kratką pod zderzakiem 2 czujniki jeden, mały a drugi duży morze jest jeden z nich czy jest jeszcze jeden . bo nie wiem gdzie go szukać ,jak ktoś ma fote niech wstawi .dzięki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum