Nie wrzucalem tego na forum, ale podawalem Ci w linku na gg - Brt
Cezik jest dobry. Ma dobre pomysly i umie je realizowac.
Do dzisiaj jestem pod wrazeniem jego czytania wspak
i spiewania z zachowaniem linii melodycznej.
Ja to probowalem robic. O tyle ile udaje mi sie nawet
dobrze czytac, to spiew jest nieosiagalny
Jedyna metoda, to zaspiewac, puscic od tylu
i zapamietac jak to ma brzmiec.
Podobalo mi sie w tworczosci Cezika, pokazanie
jak niewiele trzeba do stworzenia ballady
chwytajacej za serce. 4 arkody, tekst o milosci
i mozna dupy rwac
Niestety Cezik pierwszym nie byl, ale wykonanie ma dobre.
Na zdjeciach na jego stronie widac, ze chyba udziela sie
muzycznie w jakims zespole. Teraz przyszla kariera showmana
u Majewskiego i oby sie chlopakowi dobrze wiodlo.
Ponizej Cezik z rzewnymi balladami
A tu byc moze inspiratorzy
Jeden z kilku
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Wysłany: Sob Lis 14, 2009 22:18
Marek, tego nie widziałem Gość naprawdę jest świetny, pomimo, iż nie jest w tym pierwszy. Poza tym z pewnością nie chodziło mu o to, aby kogoś naśladować, ale żeby pokazać, że MOŻNA. Ballada świetna.
A o co chodzi z Majewskim ? Bo mówicie, że robi u niego karierę, tzn. ? Bo nic nie słyszałem.
A tak poza tym to laski świrują na jego punkcie
1411slonko (2 dni temu)
-2
Odpowiedz
matko normalnie ślicnziutki masz ten głosik i wogóle jesteś śliczniutki... acha i jak się komuś nie podoba niech poprostu nie dodaje komentarzy...a Ty Cezik nie szukasz może dziewczyny...hehe...chciała bym, zasypiac przy Twoim głosie...śliczniutko:-***
Wysłany: Pon Lis 16, 2009 21:42
Tak patrze po komentarzach po jego wykonaniach i w sumie zadaje sobie pytanie; dlaczego gość nie spróbuje sił w 'Mam talent' ? Nie wiem, z tym Od tyłu czy klasycznie miałby jakieś szanse gdzieś dalej zajść. Twórczy jest, więc na kolejne etapy mógłby wymyślić coś nowego, innego, lepszego.
Bo pewnie na zywo nie wychodzi mu to tak jak na filmach czy w programie u szymona.
A samo spiewanie czy granie na instrumencie to nie tak wiele, aby isc do takiego programu.
Mimo wszystko jego film od tylu czy klasycznie pobil chyba rekordy na JoeMonster.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum