Wysłany: Sro Lis 18, 2009 13:51 [R620] Rurka od turbo
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1997
Witam, nie wiem czy można dokupić taką rurkę od turbo z wyglądu przypomina wąż od prysznica. jak nazywa się ta część i czy można ją kupić nową aha i jaka cena.?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Lut 07, 2011 21:27, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lis 18, 2009 13:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
gdzieś dokupić można ... to jest rurka odpływu oleju z turbiny ... daj ogłoszenie na giełdzie forumowej (czytając wcześniej zasady umieszczania ogłoszeń)
Pomógł: 9 razy Dołączył: 25 Cze 2009 Posty: 254 Skąd: Kraków
Wysłany: Sro Lis 18, 2009 14:37
vck1000, mnie jak poszła rura łącząca IC z turbina to kupiłem w ASO Hondy za 40 zł SDi'ki były w Civicach montowane więc możesz zapytać w serwisie Hondy:)
_________________ 'Mówią o mnie, że jestem wariat
ale ja to nieźle ogarniam...':P
Obciąłem przed ostatnim prążkiem z dwóch stron założyłem gumowy wąż zbrojony zacisnąłem na opaski plus sylikon i chodzi. Może się komuś przyda n przyszłość.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum