Typ: TD4 Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2001
Witam, tydzień temu jak wyszły raptem mrozy pojawiła się kontrola Check engine, auto jeździ bez problemów, sprawdzałem elm 327, nie wykazuje żadnych błędów, tylko pokazuje że mam włączoną kontrolkę Check engine, używałem programów PCMSCAN.v2.4.12, oraz darmowych dostępnych w sieci, niestety wszystkie to samo może wy znacie jakiś lepszy program na którym mogę skasować tą cholerną kontrolkę
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lis 03, 2011 19:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ssseebbeekkk, Bo to pokazuje tobie dane z czujników ale błędy będzie tobie zawsze pokazywać 0 nawet jak check się świeci. Trzeba jechać na jakiś lepszy sprzęt Boscha albo T4.
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum