No cóż każdy kraj ma swojego Remi Gaillard'a na jakiego go stać A co do omleta to też prekursorami nie są. Jakiś czas temu, może pamiętacie, na MTV(chyba)bodajże w niedziele puszczali też takich hardcorów co min. spożywali swoje wymiociny. I w ogóle to byli jacyś sado-masochiści. Tytułu niestety nie "pomne"
Ale ogólnie naszym też trzeba pogratulować
Pływak , o to, to... Zobaczę czy jest coś ich na YT
[ Dodano: Sob Gru 19, 2009 07:26 ]
Pływak napisał/a:
Jackass
Tak sobie myślę, że to jeszcze inni byli. Jeżeli dobrze sobie przypominam, to najczęściej we dwóch występowali i właśnie mogli zjeść to co zwrócili, albo pamiętam, że przywiązywali sobie jakieś ciężkie rzeczy do przyrodzenia.... Już sam nie wiem
Wysłany: Sob Gru 19, 2009 17:29
gustav.pl napisał/a:
:ok: Pływak , o to, to... Zobaczę czy jest coś ich na YT
[ Dodano: Sob Gru 19, 2009 07:26 ]
Pływak napisał/a:
Jackass
Tak sobie myślę, że to jeszcze inni byli. Jeżeli dobrze sobie przypominam, to najczęściej we dwóch występowali i właśnie mogli zjeść to co zwrócili, albo pamiętam, że przywiązywali sobie jakieś ciężkie rzeczy do przyrodzenia.... Już sam nie wiem
No cóż każdy kraj ma swojego Remi Gaillard'a na jakiego go stać
Idealnie trafione.
W pierszej czesci, ten skok na wodny tramwaj byl calkiem fajny i myslalem, ze bedzie cos fajnego. Potem tylko plywanie na deskorolce. Reszta byla zenujaca....
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum