Wysłany: Sob Kwi 18, 2009 09:09 [R620] Amortyzatory
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Mam pytanie odnośnie amortyzatorów, jaka jest różnica miedzy amorkami od R620 Si a R620 Ti Wiem że wyglądem sie nie różnią, dokładnie ciekawi mnie charakterystyka czy od R620 Ti są niższe albo twardsze
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Lut 08, 2011 16:37, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Kwi 18, 2009 09:09 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Wto Sty 05, 2010 10:30
Ave!
Przepraszam za odkopanie starego tematu ale nie chcialem zakladac nowego bo moje pytanie jest bardzo pokrewne...
Planuje kompletny remont zawieszenia w swoim 620i. Rok temu zalozylem krotsze sprezyny ktore obnizyly auto o 35mm. W zwiazku z tym doszedlem do wniosku, ze lepszym rozwiazaniem bedzie kupno amortyzatorow przeznaczonych do 620TI... Skoro seryjnie Silverstone mial krotsze sprezyny... Wiem, ze krotsze sprezyny katuja seryjne amorki... Co myslicie? Ktos to juz zrobil?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum