My ok. 21 wpadniemy na Bemowo. Moze przyjedzie z nami nowy kolega Garik - MG ZT 190.
Mariusz go zapraszal z problemami (telefonicznie), to moze by podlaczyl go do kompa.
Mam nowy termostat, moze Mariusz podjalby sie wymiany go na parkingu
Ja nie wiem czy stegny dzisiaj napadniemy, bo sniegu malo a w czwartek
widzialem jak jezdzily tam plugi i piaskarki Popsuli nam plac zabaw
Joa, a dlaczego nie chcesz sie przejechac na stegny?
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Joa, a dlaczego nie chcesz sie przejechac na stegny?
juz tlumaczylam- bo to, ze wy sie dobrze bawicie jezdzac a ja mam tylko stac na mrozie i patrzec jest malo zabawne rownie dobrze wystarcza mi te urywki, ktore na YT pokazujecie
sama nie umiem i pewnie jeszcze niepredko sie "naumiem", wiec taki wyjazd troche mija sie z celem
Dlaczego uwazasz, ze predko sie nei naumiesz? Mozesz przeciez usiasc z kims kto umie i pociwczyc w granicach rozsadku poslizg. Na poczatek polecam zaciagnac reczny na sniegu, ruszac powoli, rozpedzic auto do 40km/h i zaczac delikatnie skrecac raz w lewo raz w prawo. Oczywiscie do tego operujac gazem, hamulcem i sprzeglem. W razie niekontorlowanego ruchu wcisnac pedal hamulca do konca, razem ze sprzeglem
Jesli inni jezdza nie musisz caly czas stac na mrozie. Zawsze jest jakies auto jest goscinicem dla zmarzluchow
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Witam! Wyczytałem ze beda jakies podpinki pod kompa , ja tez bym sie łapał ze wzgledu na to " check engine " mi sie zapalił jakies 2 dni temu .Nie wiem o co chodzi i czy to poważne .Autko jeździ bez zarzutów a tu ..... Miejscowka tam gdzie zawsze ?
To moze ja bym pojechal, bo w sumie bardzo mi sie nie chce, a jak na kilka aut to bym moze moze podjechal..... Zapomnialem sie pochwalic, ze CD znow w akcji!
[ Dodano: Nie Sty 17, 2010 19:13 ]
Pojechal w sensie zebysmy sie na Wil. ustawili
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
A ja byłem o 19-19:30 ale nikogo jeszcze nie było...
Nie byłem sam i nie mogłem poczekać
Z resztą byłem już o 17 z hakiem tylko skoczyłem na pizze z myślą, że ktoś dojedzie
_________________ Lubisz jeździć?To jeździj, ale rób to tak aby inni też mogli czerpać przyjemność z
jazdy.
Witam jestem nowy na forum kupiłem w czwartek R45 Więc pewnie postaram się wpadać na zloty, mieszkam na Bielańskim Wrzecionie więc na Bemowo rzut beretem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum