Typ: SDi Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
Witam serdecznie. zgubiłem ostatni kluczyk do mojego R600 z immo. Może ktoś podpowie co w takim przypadku. Sama wymiana stacyjki napewno nic nie pomoże, czy wymieniać kompa, immo czy coś jeszcze.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Lut 09, 2011 23:42, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lut 02, 2010 14:35 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 18 razy Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 224 Skąd: Międzylesie
Wysłany: Wto Lut 02, 2010 14:48
chyba lawetowanie auta do komputera testbook, w celu zaprogramowania. Chyba, że jest możliwość wykręcenia gratów potrzebnych do programowania i zwiezienie ich na miejsce, pod komputer. Cos mi sie wydaje, że ktoś tak robił już i opisywał na forum. Całość wysyłana była chyba paczką.
wielkie dzięki. Czy w rejonie dolnego śląska jest realna szansa na zrobienie tego? W każdym zakładzie do jakiegonie zapukam uśmiechają się i odsyłają dalej albo każą ciąć jmmo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum