Forum Klubu ROVERki.pl :: Częstochowa naszym miastem jest :)
GarażTechniczny FAQSzukajFAQRejestracjaZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Częstochowa naszym miastem jest :)

Roverowcy z Częstochowy się poznają...
Autor Wiadomość
wsl 

Rover 400

Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 14:43   Częstochowa naszym miastem jest :)

Witam,
Zakładam powyższy wątek w celu wpisywania się wszystkich fanów Rovera i zarazem właścicieli tych jakże pięknych aut z Częstochowy i okolic. Co raz częściej na ulicach naszego miasta dostrzegam Roverki, dziś np. dojrzałem 400 błękitną. Sądzę jednak, że nie wielu z pośród posiadaczy Rover'ów z częstochowy odwiedza do forum. W każdym razie wszystkich odwiedzających zapraszam do wpisywania się, aby na drodze można było się rozpoznać i z czasem poznać się na jakimś lokalnym spocie :)

Pozdrawiam

SPAMU¦

Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 14:43   Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)

sim 

Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 15:04   

Witam :)
Mnie jak na razie na drodze można rozpoznać co najwyżej na przejściu dla pieszych :-)
Może warto rozpropagować jakoś forum wśród użytkowników Roverów w naszym pięknym mieście, bo może najczęściej widywana marka to nie jest a jednak parę egzemplarzy przykuło moją uwagę.
Ciekawe jak wielu sympatyków się tutaj wpisze :-)

Pozdrawiam.

wsl 

Rover 400

Wysłany: Czw Paź 11, 2007 20:03   

Witam,
Liczyłem na troszkę większy odzew w tym temacie, ale to nic. Zależy mi na zgrupowaniu tutaj małej grupy ludzi z częstochowy. Coraz więcej Rover'ków pojawia się na naszych ulicach i dlatego postanowiłem tych kierowców przyciągnąć na to forum. Nie wiem jak innym, ale mnie zależy na wymianie poglądów i w miarę bliskiej odległości zamieszkania od siebie. Postanowiłem wydrukować klubowe ulotki, które będę wręczał napotkanym użytkownikom marki ROVER z częstochowy. Jeżeli inni użytkownicy z częstochowy mieli by ochotę wspomóc mnie w budowaniu tejże ww. grupy to bardzo gorąco zachęcam. Wiem, że jest nas tutaj na forum kilka osób, ale tylko jednak odezwała się w temacie :) Trudno...

Pozdrawiam

Zrubo 

Wysłany: Czw Paź 11, 2007 20:40   

Tak, to swietny pomysł !
Dołączam sie oczywiscie :)

Fr3ak 

Wysłany: Czw Paź 11, 2007 23:21   

no hej pomysl swietny dolaczam sie do niego
jak co to ja przemieszczam sie hmm Rover-kiem 400 2,0 tdi koloru hmm złamana biel lub cos takiego badz co badz wyglada prawie jak bialy ale bialy nie jest;)

Brt 
mgz insz.

Wysłany: Sro Paź 17, 2007 10:04   

Cytat:
hmm złamana biel lub cos takiego badz co badz wyglada prawie jak bialy ale bialy nie jest;)

znaczy "lodówkowa" biel :mrgreen: jak u marcela ;)

Zrubo 

Wysłany: Nie Paź 21, 2007 15:28   

wsl,
Czy my sie ostatnio nie minelismy kolo Hali Polonia ktos młody jechał 420 SDi i strasznie sie na mnie patrzył zreszta ja na niego tez i dopiero teraz mi do głowy przyszło.

Brt 
mgz insz.

Wysłany: Nie Paź 21, 2007 15:46   

Zrubo napisał/a:
strasznie sie na mnie patrzył

bazyliszek jakiś cy cuś :shock: :lol: :razz:

Zrubo 

Wysłany: Nie Paź 21, 2007 15:55   

Bazyliszek przy mnie to pikuś :P :mrgreen:

wsl 

Rover 400

Wysłany: Wto Paź 23, 2007 21:19   

Możliwe, możliwe :) Zauważyłem, że po częstochowie jeździ jeden, max 2 takie roverki jak mój więc nie ciężko mnie rozpoznać :) W każdym razie na każdego roverka sie patrzę :P Dlatego będę dążył do tego, żeby powstał jakiś oddział częstochowski klubu, żebyśmy mogli zorganizować spocik i rozpoznawać się na ulicy :) W każdym razie zawsze to raźniej w kilka autek jechać na zlot ogólnopolski :P

Pozdrawiam
ps. trąbić i się odezwę ;) :P

Zrubo 

Wysłany: Wto Paź 23, 2007 21:37   

Ok bede trąbić ile fabryka dała, ale faktycznie mozna zrobic jakis spocik zebrać pare osób i umówić sie na browara oczywiście z kierowcą zastępczym czyli naszymi kobietami :razz:

Trzeba ustalić jakiś znak albo naklejke cokolwiek moze zapisze sie do klubu wpłace wpisowe to dostane, chyba ze admin lub ktos wysle za free na zachete :razz: oczywiscie zartuje :twisted:

Trzeba coś zrobić i sie ustawić... !!

Brt 
mgz insz.

Wysłany: Wto Paź 23, 2007 21:54   

naklejki pod tablice można dostać za free. Napiszcie do macieja to pewnie przy okazji wysyłek klubowych Wam wyśle, najlepiej do jednej osoby, która przy okazji spotu lokalnego :mrgreen: przekaże nalepki reszcie ;) oczywiśce do klubu też zapraszam :D przypominam tylko, że opłata dotyczy roku kalendarzowego ;) ale od grudnia można już opłacać przyszły rok :D tylko nalezy to zaznaczyć w przelewie ;)

wsl 

Rover 400

Wysłany: Wto Paź 23, 2007 22:10   

Jako sympatyk możesz otrzymać tak jak napisał wyżej Brt naklejkę za darmo. Ja jednak już niebawem (jak się dowiedziałem z powyższego posta) od grudnia zmieniam status na klubowicza :) W każdym razie czekam tylko, aż parę osób jeszcze się dopisze do spota lokalnego. Bo 2 osoby przy piwie wyglądały by dziwnie :P Rozdałem parę (mało :)) ulotek i może będzie odzew. Zobaczymy...

Pozdrawiam

pawciu87 

Wysłany: Wto Paź 23, 2007 23:11   

a moze w ten weekend szykowaloby sie jakies male spotkanko w czestochowie :mrgreen: nie mam daleko jakies 70 km ;] moze bym sie dwoma R600 pojawili z kumplem:twisted: oczywiscie wtedy to chyba sobie soczek kubusia bym kupil :mrgreen:

wsl 

Rover 400

Wysłany: Sro Paź 24, 2007 08:59   

Ja chętnie, ale niestety nie w ten wickend :) Wybieram się chcąc nie chcąc do Krakowa :/ Ale dobrze wiedzieć, że jest ktoś w okolicy :D Myślę, że kwestia krótkiego okresu czasu jak uda nam sie zorganizować spocik :)

Pozdrawiam

pawciu87 

Wysłany: Sro Paź 24, 2007 09:44   

wielka szkoda ze w ten weekend nie:( poniewaz ja nie bede mogl w nastepny bo mam wyklady... ale jak juz wsl wspomniales jest to tylko kwestia czasu :mrgreen:

Zrubo 

Wysłany: Czw Paź 25, 2007 23:10   

Noo... u mnie tez ten weekend odpada bede ojcem chrzestnym u Qmpla... ale w koncu cos ruszyło w tym temacie i tak jak mówicie mam nadzieje a nawet wierze ze to tylko kwestia czasu :grin:

A co do klubu, chyba przystąpie spodobało mi sie tu, dzieki Panowie... i Panie oczywiscie :grin:

pawciu87 

Wysłany: Czw Paź 25, 2007 23:21   

no to mam nadzieje ze kiedys sie ustali termin :mrgreen: tylko jak bede miec wyklady w dany weekend to bede mogl byc dopiero kolo 19 :/

Fr3ak 

Wysłany: Sro Lis 21, 2007 09:43   

Brt napisał/a:
znaczy "lodówkowa" biel :mrgreen: jak u marcela ;)

nom porownanie calkiem calkiem :) cos w tym jest..co do spociku cz-wskiego i oddzialu regionalnego klubu czy jakos tak jakt am bylo ja bardzo chetnie ostatnio niebywalem na forum (brak czasu) ale teraz to nadrobie.. hm i tez zamierzam od nowego roku zmienic status na klubowicza:). no a z naklejkami pod blachy to dobry pomysl:)

cige 

Wysłany: Pią Lis 23, 2007 17:17   

ja pochodzę z Czeladzi i będę chętny spotkać się na jakimś spocie jak będzie organizowany w Częstochowie :roll: :lol:

Odpowiedz do tematu