Wysłany: Sro Mar 17, 2010 08:59 [R75 2.0CDT] Opinie i wskazówki. Pomożecie;)?
Koleżanki i koledzy. Czy ktoś jest w stanie mi opowiedzieć coś na temat tych aut? Z góry wszystkim dziękuję i przepraszam jeśli auto już było omawiane.
wydaje mi się ze był malowany dlatego że ma zderzaki pomalowane do samego dołu. Może też tak mieć fabrycznie, ale ... Środek wymęczony trochę od jazdy, a kierownica na 100% nowa.
Nie sądzę. Zdjęcia są profesjonalnie przygotowane i zapewne wykonane profesjonalnym sprzętem, ale moim zdaniem nic na nich nie było wycinane ani maskowane.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Wysłany: Pią Mar 19, 2010 16:02
piter34 popatrz na poduchę na kierownicy, a dokładnie na pionowe ryski. Może to złudzenie optyczne, ale wydaje mi się że to retusz. Dla mnie są trochę podciągnięte, ale mogę się mylić. Są po prostu bardziej "naświetlone" co daje dla okaz złudzenie idealności.
Szacunek chłopaki takiej analizy się nie spodziewałem:) Dzięki za przemycie oczu, będę baczniej zwracał uwagę na szczegóły i nigdy więcej tyle naraz. Pozdrawiam
piter34 popatrz na poduchę na kierownicy, a dokładnie na pionowe ryski. Może to złudzenie optyczne, ale wydaje mi się że to retusz. Dla mnie są trochę podciągnięte, ale mogę się mylić. Są po prostu bardziej "naświetlone" co daje dla okaz złudzenie idealności.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum