Wysłany: Sro Mar 17, 2010 17:58 [HYUNDAI SANTA FE CRDi] Nie odpala po stłuczce
Nie wiem czy mogę zgłosić się z inną marką na tym forum. Ale jest problem, a tu jest dużo dobrych ludzi i może ktoś doradzi. Bardzo proszę moderatora o stanowisko.
_________________ szkoda mi go będzie
Ostatnio zmieniony przez thef Sro Mar 17, 2010 18:25, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Mar 17, 2010 17:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ok. Dzięki
Koledze przydażyła się mała stłuczka, wywaliły przednie poduchy, ale auto zdolne do jazdy.
Tylko bestia nie chce odpalić, prąd jest bo kręci, paliwo podaje. Ale sprawdziliśmy tylko do wtryskiwaczy, poluźniliśmy i przed wtryskami leje paliwem. Co jest grane??
Czy może być jakiś "wyłącznik bezpieczeństwa" odcinający wtryski??
kolego phuss ja mialem podobny przypadek tylko ze honda i zeby uruchomic auto to trzeba bylo wcisnac ten awaryjny przycisk a znajdowal sie on po stroonie pasazera za schowkiem trzeba bylo go zdemontowac
Ten guzik to tak zwana wstrząsówka odcinająca dopływ paliwa o ile sie nie myle musisz poszukac w necie gdzie w tym Hyundaiu taka sie znajduje i po prostu wcisnąć przycisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum