Wysłany: Wto Mar 16, 2010 13:48 Ten pierwszy "R" 25,45,400
Witam Forumowiczów...
Zdecydowanie mam nadzieje w tym miesiącu zamierzam zakupić "R". Od jakiegoś czasu przeglądam ogłoszenia szukam w anonsach jak również codziennie forum odwiedzam czytając przygody z zakupem innych użytkowników. Więc tak szukam Roverka 25,45,bądź też 400 do kwoty zakupu 12 000 pln najlepiej z północnej polski w Dieslu. Będzie to moje pierwsze auto a Rover, gdyż m.in znajomy posiada 416 od blisko 10 lat i poza spalaniem jest bardzo zadowolony i stawka OC ze zwyżkami bez zniżek jest w miarę do przyjęcia. Poniżej zamieszczę parę swoich typów i prosiłbym o rady z wyglądu co warto obejrzeć gdyż ze strony tech. o tyle dobrze że po auto zamierzam udać się ze znajomym mechanikiem ( okrętowym nom ale jakąś tam wiedzę ma )
Mój typ na chwilę obecną to ostatni bo mam w miarę niedaleko i jest w posiadaniu właściciela od kilku lat sprowadzony z francji... trochę mało zdjęć ale co Wy na to ?
[ Dodano: Wto Mar 16, 2010 13:48 ]
Z tego co pamiętam kiedyś przeglądane posty zielony Roverek był pokazywany ale w sumie nic konkretnego na jego temat nie zostało powiedziane... może dlatego że fotek jest mało;>
SPAMU¦
Wysłany: Wto Mar 16, 2010 13:48 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
1. trudno mi się ustosunkować do tego auta . Nie wiem czemu
2. Handlarz. Tyle aut ma. Nie polecam Felgi
3. Chyba najlepszy. W jednych rękach. Teraz nie sprzeda raczej więc może zejdzie z ceny.
Dba Dywaniki garaż...osłona na kierownice mało fotek.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomogła: 70 razy Dołączyła: 24 Sie 2007 Posty: 1716 Skąd: Zabrze
Wysłany: Wto Mar 16, 2010 15:43
jakub333 napisał/a:
3. Chyba najlepszy. W jednych rękach. Teraz nie sprzeda raczej więc może zejdzie z ceny.
Ja bym za mojego chciała podobną cenę. Fakt w porównaniu do ściąganych przez handlarzy i czekających jeszcze na żółtych tablicach to sporo, ale warto się zastanowić dlaczego. Do mnie np. zupełnie nie przemawia jeśli r25 kosztuje 9tys. i jeszcze 10 letni ma przebieg ledwo powyżej 100tyś... cuda Panie, normalnie cuda
Trzeciego sprzedaje od 2 miesięcy prawie bo od tyłu ogłoszenie widnieje z tą samą ceną... ciekaw jestem dlaczego cena nawet nawet... jeśli czegoś alternatywnego nie doszukam się w najbliższych dniach pojadę zobaczę na żywo
moim okiem brak oznaczeń R z tyłu na słupkach oraz na maxa silnik wypucowany na sprzedaż... ale wydaje mi się ze reszta całkiem nieźle spasowana pomijając "ciekawe" felgi i nierealny przebieg...
Co powiecie ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum