kombinowane są siedzenia tzn czarna podłoga jasne skóry i boczki? eee do tego regulacje foteli przednich czarne ?:D ktoś ładnie wykombinował podłokietnik tez czarny, śmieszne to wygląda do tego słabe wyposażenie do tego auto z PŁOCKA więc trzeba być bardzo ostrożnym
1. - auto z Płocka
2. - Siedzenia przednie kombinowane bo maja czarne osłony plastikowe a powinny być jasne i gałka od regulacji lędźwiowej pasażera tylko w właściwym kolorze.
3. - kiera obszyta skórą niefabrycznie
4. - podłokietnik czarny w jasnym wnętrzu nie jest to raczej fabryczne.
5. - golas że hej Zero dodatkowego wyposażenia
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Wysłany: Wto Mar 13, 2012 12:36
kurde czuli będzie lipa
szukam jakiegoś modela powyżej 2003 rok w benzynie 1.8 lub 1.8T ale u nas na Śląsku nie ma ciekawych ofert a w Polsce też nie zbyt dużo
Brak ASR o którym tam pisze. Reszta jest. Nie podoba mi sie zaślepka poduszki powietrznej pasażera.
Pod maską śruby z jednej tylko strony pordzewiałe
MG TF 160 srebrny pocisk
Jeśli chodzi o pierwszy egzemplarz to trochę drogo jak na ten rocznik. Na pewno nie ma ESP, bo tego nie było w R75, ale ma TC - kontrolę trakcji. Tak samo nie ma 8 poduszek bo najwięcej było ich 6
Co do drugiego autko tańsze i młodsze jednak całkowita golizna, zero wyposażenia z tyłu nawet nie ma elektrycznych szyb, nie wiem dlaczego ale wydaje mi się coś podejrzany/kombinowany?
Zdjęcia strasznej jakości ale z tego co widzę to nie ma chyba czujników parkowania i dodatkowo brak zaślepki w zderzaku, czyżby był holowany ?
_________________ Sprzedam Radia z Androidem do Rovera 75 / BMW e46
Z płocka nie ma fajnych ofert, są tylko dobrze sfotografowane
[ Dodano: Czw Mar 15, 2012 09:49 ]
Przebieg 170kkm no proszę cię 270 albo 370kkm to się jestem w stanie zgodzić. Żadnej fotki zegarów czy tam czasem "Err" sie nie świeci po wymianie zegarów albo inne niepożądane kontrolki
MG TF 160 srebrny pocisk
zły nie jest, Nie ma czujnika deszczu o którym wspominają.
MG TF 160 srebrny pocisk
Wysłany: Czw Mar 15, 2012 13:44
może ktoś się wypowie jeszcze tak z fotek
[ Dodano: Czw Mar 15, 2012 13:44 ]
może ktoś mieszka nie daleko żeby zerknąć na autko co do kosztów się dogadamy bo ja mam 300 w jedną stronę na pewno taniej mnie wyjdzie
Wysłany: Czw Mar 15, 2012 14:48
jakieś poglądy ?
kurde auto do opłat jakieś 1,200 bo kolo sprowadził prywatnie ( LPG) do niego jakieś 2,700
jeśli uda mi się go zbić na 12,000 to z rejestracją 13,000 i gaz to wyjdzie 15,700 ale przebieg auta jest ok jeśli nie przekręcony to na pewno lepiej wyjdzie jak kupić z 2003 i przebiegiem 180,000/ 200,000 w tej cenie co o tym myślicie ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum