Wysłany: Pon Mar 29, 2010 17:30 [R220 SD 98'] Jak naprawic blaszke podtrzymujacą mieszek...
Witam!
Mam problem,ponieważ zakupilem sobie ostatnio nowy mieszek na gałkę zmiany biegów,i zauważyłem że aluminiowa blaszka która podtrzymuje mieszek tak aby sie nie ruszał nie jest stabilna,to znaczy plastiki do których byla przykręcona poprostu sie całe z srubka odkleiły,prubowałem to skleic kropelka,ale wogule nie trzyma,czy jest jakas metoda by to naprawić??
Pozdrawiam
Nextassy
SPAMU¦
Wysłany: Pon Mar 29, 2010 17:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Pon Mar 29, 2010 17:36
Lutownica do ręki i będzie dobrze. Może przydać się również trochę twardego plastiku jako spoiny, ale myślę, że wystarczy po prostu przyłożyć jedną część do drugiej i roztapiać delikatnie plastik obu części na łączeniu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum