Witam!!
Gdzie w Lublinie mozna wykonac badanie komputerowe w Roverku i ile to kosztuje? Bylem juz w kilku zakladach i albo maja tylko do diesla albo od 2000r albo nie mogą sie polaczyc itd
SPAMU¦
Wysłany: Wto Mar 30, 2010 20:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Bylem tam dzisiaj i zeczywiscie placi sie 70zl nie zalezne czy wykryją jakiś błąd i umówilem sie na jutro.
sobrus, a czy Ty juz robileś u nich badanie komputerowe? Wykryło Ci cos?
Pytalem jeszcze w jednym servisie i powiedziano mi ze z Roverami tak jest ze da sie je podlaczyc pod komputer ale nie wykazuje zadnego błędu chodz czesto sie zdaża ze jednak ten błąd tam jest.....
Witaj Rafalus, nie rób sobie zbyt dużych nadziei bo nie dużo się dowiesz. Rozumiem niepokój nowego posiadacza, czy wszystko tam w środku ok. Ja usłyszałam że wszystko tak, ok. I tyle. Robiłam test w w-we u Mariusza na T4 , który ustalił pare istotnych rzeczy , np prawdziwy przebieg, ciśnienie itp. Na szczęście nic poważnego ni wykrył, jednak 7 dyszek w Auto Perfekt to troszkę wywalenie kaski za nic. Dopuszczam także możliwość że mój silnik testował nie do końca wyszkolony pracownik i dlatego był taki oszczędny w szczegółach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum