Wysłany: Pią Kwi 09, 2010 07:04 Rover Vi - do szybkiej oceny!
Witam, przeglądajac pewien serwis aukcyjny znalazłem Rovera Vi w bardzo atrakcyjnej cenie. Więc pytam co o nim sądzicie? Warto jechać obejrzeć? Czy widać na fotkach jakieś braki, lub źle spasowane elementy? Wiem że jest to bardzo niska cena i zaraz się handlarze do niego dobiorą więc prosiłbym o szybką odpowiedź
Na pierwszy rzut oka wygląda wporządku. Nie pasują mi tylko drzwi kierowcy, tak jakby były źle spasowane, ale może to wina padającego światła. Jeśli masz blisko to faktycznie warto sie zainteresować. No i cena też dziwi
_________________ Jeśli w czymkolwiek pomogłem to wystarczy kliknąć "Pomógł" Wdzięczność gwarantowana
Byłem go z kolegą obejrzec i tak:
-prawdopodobnie uczszelka pod głowicą walnięta ( tłusty osad w zbiorniczku wyrównawczym płynu chłodniczego )
-silnik chodzi bardzo głośno i słychac że cos stuka
- w środku zaniedbany
-wycieki oleju
-z tyłu przy lewej lampie walniety
-właściciel powiedział że dopiero zdał prawko i to jego 1 auto fajne auto jak na pierwszy raz sobie kupił
Ogólnie szrot!
_________________ Ludzie szybko jeżdżą, bo nie mają wyobraźni... Ja zapi**dalam, bo umiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum