http://gielda.autocentrum...-C12438986.html
Jestem z Warszawy i mam ograniczone możliwości mobilne i czasowe, dlatego prozę o opinię czy autko warte jest przejechania 100km. Pozdrawiam. Magda
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Kwi 11, 2010 17:54, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Kwi 09, 2010 19:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Po pierwsze moim zdaniem za mały przebieg jak na ten rocznik 9 tysi rocznie hmmm chyba ktoś musiał całe życie nim do kościoła i po zakupy jeżdzić... Po drugie w czasie deszczu przecieka bagażnik - zobacz na zacieki w bagaju na podłodze , a to jest nie mały problem Pozdrawiam!!:)
Brak oznaczeń tylnej klapy, do sprawdzenia wycieraczki bo jakoś krzywo i wysoko leżą, Na pierwszym zdjęciu klapa z przodu jakby miała inny odcień i jakaś taka pofalowana (? może to wina zdjęcia, światła ?).
Madziocha [Usunięty]
Wysłany: Nie Kwi 11, 2010 17:17
Dziękuję bardzo za odpowiedzi, rozumiem że mam sobie darować to autko i szukać dalej. Serdecznie pozdrawiam.
Wiesz, tak naprawdę trudno na podstawie zdjęć cokolwiek powiedzieć, chyba że są jakieś rażące mankamenty. Nie powinnaś się kierować jedynie naszymi opiniami
Wiesz, tak naprawdę trudno na podstawie zdjęć cokolwiek powiedzieć, chyba że są jakieś rażące mankamenty. Nie powinnaś się kierować jedynie naszymi opiniami
Dokładnie. To autko wygląda dość dobrze, napewno do obejrzenia. Ja tylko napisałam na co powinnaś zwrócić uwagę przy oględzinach.
Madziocha [Usunięty]
Wysłany: Nie Kwi 11, 2010 17:47
Sama się nie znam i nawet nie zauważyłam szczegółów o których było tu pisane. A skoro bagażnik tu przecieka, to nie chcę się pakować w dodatkowe koszty. Zresztą dla mnie wyprawa do Radomia to trochę mało realna wycieczka, nie tyle co odległość (czym), co brak czasu. Tak więc dziękuję i pozdrawiam.
Madziocha, po prostu szukaj innych ogłoszeń, wrzucaj tutaj, może dzięki temu nie znajdziesz konkretnego auta, ale na pewno będziesz wiedziała, na co warto zwrócić uwagę przy oględzinach.
_________________ Pozdrawiam Monika
Madziocha [Usunięty]
Wysłany: Nie Kwi 11, 2010 17:55
Bardzo dziękuję. Tak właśnie zrobię. Pozdrawiam. Miłego wieczoru.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum