Czy któryś z naszych handlarzy częściami byłby zainteresowany tym ZRem?
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C12322221
Ja bym chętnie z niego sprężyny wziął A nie będę całego kupował, bo i nie mam za co [/list]
W sumie ja mógłbym jeszcze wziąć zaślepki dokładki przedniego zderzaka (widać, że dokładki nie ma, a kapsel wisi, przynajmniej z jednej strony), ewentualnie poduszkę z logiem MG i plastiki przy regulacji nawiewów i listwę kokpitu żeby zamienić moje drewnopodobne (nie wiem czy od anglika pasuje listwa).
To co? Można by było stargować i zrobić zrzutę
[ Dodano: Sob Kwi 17, 2010 10:47 ]
A myślę, że stargować można sporo, bo brakuje np. progów i przedniej dokładki.
Hehe, dla każdego coś dobrego
Ja może bym jeszcze podmiankę kompa zrobił, jeśli tam jest 113 KM
Tak sobie pomyślałem, że ludzie porezerwują części, zrzucą się - kupimy. I reszta będzie na sprzedaż i kasa dla tego co rozbiera samochód
Tak sobie myślę, że to wcale nie jest głupi pomysł, bo części MG od handlarzy powalają ceną, a tu każdy sobie coś dobierze i wcale nie wyjdzie tak drogo
Ciufcia, a sprężyny od iDT i tak by nie pasowały do 1.8VVC
[ Dodano: Sob Kwi 17, 2010 20:01 ]
Ja mam 331 km do Włocławka, hm...
W sumie jeśli Jagiellonia awansuje do finału PP, to pewnie wybiore się samochodem z kolegami do Bydgoszczy. Ale to dopiero w 2 połowie maja. Tylko pytanie czy ten ZR ma OC, przegląd i blachy jakieś. Tylko byłby problem gdzie na podwórku postawić tego ZRa Poza tym niebardzo sobie wyobrażam jak miałbym wyciągnąć silnik albo skrzynie biegów
a tak z ciekawości, Krzysi3k ile wyniosła Cię przeróbka na ZRa?
czasmi chodzą mi takie myśli o przeróbce wizualnej na ZR'a po głowie, tylko moje skompstwo poznańskie, które nie pozwala wydać pieniędzy na coś co jest sprawne szybko blokuje mi te myśli.
Dodatkowo takiej luźnej gotówki zawsze brakuje
Jakbyś się dobrze zakręcił i poszukał części w okazyjnej cenie to dokładki, progi, spoiler + malowanie u jakiegoś znajomego to w okolicach 1000 zł. Grill ciężko, znaleźć... ja kupiłem uszkodzony za 10 PLN i mi facet naprawił za 40 PLN Fotele kupiłem za 280 zł, więc też tragedii nie ma. Gałkę kupiłem chyba za 5 funtów + 2 funty przesyłka. Malowanie klamek i listew nie więcej niż 300 zł, a jakbyś rozebrał to pewnie i mniej
Od tego ZRa mógłbyś dużo części wziąć - tylna dokładka, grill, gałka, lampy tylne bo reszta już chyba zajęta.
Na samym początku wymieniłbym na Twoim miejscu grill, a stary sprzedał. Właśnie po wymianie grilla samochód bardzo się zmienił z przodu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum