Dzięki za podpowiedź.
Znalazłem już wcześniej tą hamownię, lecz na liście marek, które obsługuje nie ma tej, która mnie interesuje
Mam drugie autko, toyotę, i właśnie ją chciałbym zhamować.
Na hamowni PB podczas Juwenaliów można shamować samochód bez problemu, sam będę to robił
A tak to ciężko, bo nawet jak się ma wtyczke to kontrolują to doktoranci. Z jednym z nich gadałem i buc straszliwy...
Pomógł: 67 razy Dołączył: 13 Lis 2001 Posty: 1096 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Sob Lut 19, 2011 15:15
Można by było jeszcze w AC popytać. Z ciekawości bylem na ich stronie i na YT znalazłem kilka klipów reklamowych i na jednym jak wół widać rolki. Teraz tylko pytanie czy mają ją tylko na użytek własny czy też może robią badania dla wszystkich chętnych. Już napisałem zapytanie - jak będę coś wiedział nie omieszkam się pochwalić wiedzą
Czekamy z niecierpliwością
W radiu jakaś firma, która też gaz robiła chwaliła się hamownią podwoziową, ale na ich stronie nie bylo wzmianki żadnej, napisałem maila, ale żadnej odpowiedzi. I to nie ta AC, ale nie pamiętam nazwy..
Pomógł: 67 razy Dołączył: 13 Lis 2001 Posty: 1096 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Wto Lut 22, 2011 20:32
Dostałem odpowiedź z AC:
Cytat:
Witam.
Tak posiadamy , jednak jest używana jedynie do testów wewnętrznych . W naszym regionie jeszcze politechnika posiada hamownię i można robić tam testy. Sami też nie raz korzystaliśmy z hamowni na PB . Doktor Czaban jest min. osoba opiekującą się hamownią, prosze zapytać w dziekanacie wydziału mechanicznego (środkowy budynek przy ul. Wiejskiej).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum