My z Violla tez. Będzie koleżanka Violli R200 i będzie chciała skorzystać z usługi Mariusza
Także Maryjusz jak czytasz te posty to weź ze sobą magiczną walizeczkę
Będziecie mogli podziwiać na spocie blask moich świeżo polakierowanych listew przyprogowych
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Dzięki za dzisiejsze spotkanie, byłem pierwszy raz i przyznam, że było naprawdę ciekawie. Oczywiście będę się pojawiał na następnych spotkaniach
Pozdrawiam wszystkich uczestników
kris-tofer byłeś ale jakby Cię nie było...
Ale spokojnie, to tak bywa... przyjeżdża się po cichu... a po 2 - 3 spotach wszędzie Cie pełno Sorki za ten przejazd, chciałem jechać jak wszyscy twierdzą, że krócej... ale to chyba kilometrowo, bo na pewno nie czasowo
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
dzieki za pomoc dla klubowiczow, wpadlem niezapowiedziany inna marka... ale wyglada na to ze czarny bandzior bedzie walczyl o zycie, jednak ja musze zyc na codzien i rozgladam sie za czyms na szybko...
Przepraszam, ze tak malo kulturalnie, ale nie chialem 3mac Mariusza, DZIEKI za rady, i brudas dzis bylem , bo porsto od pacjenta jechalem, wiec sie nie witalem i nie zegnalem...
dzieki wszystkim za pomoc
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
no cóż, nie chciałem skakać od razu po samochodach Nie dziw się mi, że stałem trochę na uboczu, bo z Was wszystkich wcześniej widziałem się tylko z Tomim, który z resztą mógłby mnie nie pamiętać.
Wisłostradą wracałem i byłoby pewnie szybciej, ale jak jechaliśmy razem to się trochę ludzie oglądali, więc na pewno było ciekawiej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum