Pomógł: 3 razy Dołączył: 22 Maj 2010 Posty: 45 Skąd: lublin
Wysłany: Sob Maj 22, 2010 17:13 [rover 75] proszę o opinię
witam!jeżdze obecnie scorpio(wieloryb) ale czas zmienić to orginalne auto na inny nietypowy i orginalny model.
poszukuje obecnie Rover 75 diesel, podoba mi się sedan ale znalazłem ciekawe kombi w automacie
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C12121523
co o nim sądzicie?
SPAMU¦
Wysłany: Sob Maj 22, 2010 17:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Autko ogólnie ok. Przebieg raczej autentyczny.
Dziwi mnie jednak wygląd poduszki kierowcy. Jest nie ruszona, a przy tak zniszczonej kierownicy powinna być choć troche ściachana.
_________________ www.w-mp3.pl Nie trąb, robię co mogę
Co do poduszki to się zgadzam z przedmówcami .Należy jednak wytłumaczyć koledze że w R75 nie ma podgrzewanej przedniej szyby. I niewidać przyciskaska od ASR (ESP i EDS) w R75 nie występuje. Mnie się podoba.
sedan wygląda dostojniej a tak na prawdę to teraz chyba większość aut w kombi sa o wiele tańsze niżeli sedany czy liftback'i - przynajmniej większość targana zza granicy, możliwe ze bardziej zmęczone i wyeksploatowane aczkolwiek jest to regułą
Webasto automatyczne nie ma wpływu na rozruch. Jedynie zapewnia szybsze dogrzanie uruchomionego już silnika. Nie było montowane w standarcie do aut sprzedawanych w cieplejszych strefach klimatycznych np. Włochy. Ogólnie można powiedzieć, że to drogi w naprawie a zawodny podzespół i wielu kolegów nawet jak ma Webasto to często niesprawne, a jakoś jeżdżą. Szczególnie pomocne bywa jednak przy ograniczeniu się do krótkich miejskich jazd w okresie zimowym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum