Wysłany: Sob Cze 05, 2010 18:39 [R400] Przekładka Diesla do budy benzyny
Witam ponownie. Musze podejść do tematu z innej strony - zdesperowany i zestresowany brakiem szyberdachu fabrycznie rozglądam się za budą do 400 - z szyberdachem.
Natrafiła się goła karoseria za 550zł - do tego zarejestrowana - ale 416 benzynka
Chciałbym zapytać czy będę musiał strasznie rzeźbić by wpakować tam resztę z mojej zielonej besti ? autko i tak chciałem wymalować całe od podstaw więc reszta zależy od waszej opini.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Cze 05, 2010 18:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Czytałem ten temat z szyberdachem. Buda 550 do tego przekładka i rzeźba przerejestrowanie budy. Daj sobie spokój pchasz się w koszta za to byś założył 3 szyberdachy w profesjonalnym zakładzie.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ale trzeba miec glowe, zeby wymyslec wymiane budy dla szyberdachu Oo
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum