bix, a nic nie szkodzi, chcesz się spotkać w wybrakowanym składzie, mogę podjechać na Magnolie jeżeli Cię to interesuje? Na pewno ktoś prócz mnie z miejscowych też podjedzie.
bix, może być niedziela w godzinach lekko po południowych, rozumiem że Ty cały czas przebywasz we Wrocku i jesteś mobilny na terenie Wro?
Może ktoś się jeszcze dołączy zobaczymy do końca soboty, jak się rozwinie sytuacja.
Noo to możemy coś teoretycznie na niedziele zorganizować proponuje godz 18.00 przy boiskach na Magnolia.
Poczekamy na pewno ktoś jeszcze wpadnie, jak tam Paweł będziesz czy nie masz później jak wrócić?
1. bix
2. camaro17
3. f1x
4. emes
5. bartlo
6. emilanka ja też może wpadnę choć na pewno przelotem gdyż egzamin mam na 19;/
7. rtworek ( niedziela )
8. jordan87
1. bix
2. camaro17
3. f1x
4. emes
5. bartlo
7. rtworek ( niedziela )
8. jordan87
9. walkie i orson
1. bix
2. camaro17
3. f1x
4. emes
5. bartlo
7. rtworek ( niedziela )
8. jordan87
9. walkie i orson
10. kzrr
magnolka, przecież to nie znaczenia czy ktoś jest świezakiem czy starym wyjadaczem liczy się atmosfera i ludzie na spocie a to czy mam 15 czy 95 lat itp nie ma kompletnego znaczenia. Daleko mu do ideału...? To dobrze moj nie będzie jedyny
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
magnolka, dobre, dobre przecież każdy z nas kiedyś musiał przyjechać na ten spot po raz pierwszy
Co do ideału....hmm... jak zobaczysz moje tylne nadkola to się ucieszysz że takich nie masz
[ Dodano: Sob Lip 03, 2010 20:36 ]
Nie no, to jutro trzeba będzie coś wypić jak ty Paweł wreszcie będziesz swym Roverem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum