Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.5 Rok produkcji: wszystkie
Witam, tak jak w temacie rozrusznik w moim aucie odmówił posłuszeństwa ...to znaczy wydaje dość głośne odgłosy coś jak metaliczny terkot, wprawdzie po kilku takich próbach odpaliłem samochód i bez problemu dojechałem do domu ale dzisiaj rano znowu to samo , dziwne odgłosy i nie potrafi zazębić ...tak myślę. Mam juz rozrusznik do wymiany tylko jest teraz pytanie czy możliwy jest demontaż rozrusznika bez kanału pod blokiem czy to grubsza sprawa i trzeba auto holować do warsztatu ...
Ostatnio zmieniony przez apples Czw Cze 16, 2011 15:27, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sie 25, 2010 20:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
...ulżyło mi , z odpowiedzi wnioskuje ,że mógłbym przy bezdeszczowej pogodzie sam popróbować sił i wymienić rozrusznik skoro po wymontowaniu tylko akumulatora i filtra powietrza jest do niego dostęp...o ile z kolei nie trzeba jakichś nietypowych kluczy jak miałem w mondeo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum