Tak ogólnie niema się do czego przyczepić. Spasowanie ok, fajna skórzana tapicerka rzadko spotykana, tylko trochę źle że niema klimy. Larem z taką tapicerką będzie w tyłek parzyć
Myślę że warto przyjrzeć się mu bliżej
Jakis czas temu poszukiwałem Rover25 również w Wielkopolsce. Twojego egzemplarza nie widziałem ale to co mogę powiedzieć to na przełomie maj/czerwiec był również wystawiany w internecie. Dzisiaj mamy sierpień. Nie wiem czy 3 miesiące to dużo czasu aby sprzedać auto ale być może coś w nim jest nie tak że dalej stoi. Radzę obejrzeć silnik dokladnie od spodu pod kątem wycieków wynikających z niesprawnej uszczelki pod głowicą. Ja niestety musiałem wymienić przy przebiegu 127 000. Dodatkowo weź pod uwagę fakt iż auto stoi w Gnieźnie a tam nie ma sentymentów
no więc tak jechałem 234km by obejrzeć to auto hm.. kupa złomu i nic więcej wygląd ładny ale jazda hm..katastrofa silnik umyty na glanc tak samo srodek az sie lepił.Poza tym zero klocków hamulcowych z przodu trzęsie cos w srodku auta silnik dziwnie pracuje wycieka na silnik z przewodu płyn chłodniczy facet mowi ze odpowietrza he.. auto ogladalismy z 15 minut i odrazu wiedziałem ze lipa nawet nie chciało mi sie oglądać dokładnie Ogółem wrażenie z jazdy jest takie jak by on był tak skręcony tylko do kupy na scisk a w trasie bedzie sie powoli rozpadał:) ruszasz a on gasnie sprzęgło do połowy puste he.. nie polecam tego auta nikomu chyba ze na cześci
Faktycznie. Pogrzebałem i wychodzi na to, że w sprzedaży były dostępne zestawy do montażu podgrzewania siedzeń (VUB106050). Włączniki były umieszczane w miejscu włącznika klimatyzacji i przednich świateł przeciwmgłowych.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum