Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Mam pytanko odnośnie głośników wysoko tonowych tzw. gwizdków. Czy w R600 jest podciągnięta instalacja do ich podłączenia czy trzeba ciągnąć od radia? Mam na nie miejsce przy szybie ale nie da się tam pyska wsadzić żeby zobaczyć.
Może ktoś podpowie jakie głośniczki zakupić?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Lut 23, 2011 00:14, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Wrz 02, 2010 19:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Był jeszcze jeden temat w sprawie tych głośniczków który mi pomagał ale teraz nie mogę znaleźć Jeśli nie ma przewodów poświeć sobie w te otwory jakąś latarką i jakimś sztywniejszym drutem postaraj się dostać tam i przeciągnij przewody
jeżeli nie było fabrycznych to nie masz instalacji i musisz pociągnąć sam
W 620i nie bylo fabrycznie, a instalacje mialem.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum