Wysłany: Wto Wrz 14, 2010 11:32 [MG ZR 1.4 2002r.] Air Bag od Rover 200 ?? Pasuje ??
Witam, mam pytanie odnośnie poduszki powietrznej pasażera
Po kolizji, mam do wymiany obydwie poduszki.
Kupiłem komplet od MG ZR na allegro, ale okazuję się że poduszka pasażera jest wykonana z innego materiału niż deska w moim MG. Widać gołym okiem że poduszka nie jest od tego auta... wygląda jakby była od nowszego modelu MG
Czy do MG ZR 2002r. będzie pasować poduszka powietrzna z Roverka 200 ? Bo jej materiał jest taki sam jak mojej deski.
Proszę o podpowiedź,
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Wto Wrz 14, 2010 11:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jeśli chodzi właśnie o kolorystykę to dobrałem dobrze, ale hmm... struktura materiału jest inna, jakby poduszka była z nowszej deski.
Ale główny temat rozwiązany, kupię poduchę do r200 bo porównywałem wizualnie u znajomego i jest taka sama jak moja deska.
Co do modułu, pytałem u mechanika o podłączenie nowych poduszek, powiedział ze naprawia moduły, koszt wraz z podłączeniem poduszek, czyli pewnie coś trzeba wykasowac komputerem , chociażby diodę w liczniku, wynosi 100zł
Nowy sensor widzałem podobne ceny i zastanawiam się czy lepiej nowy, czy dać mu do naprawy o ile to możliwe.
VIN sprawdziłem, nie jest to anglik a deska różni się od r200 tylko wykończeniami, nie jest w drewnie tylko ma srebrne wstawki, kolor samej deski jest taki sam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum