Wysłany: Czw Sie 05, 2010 10:08 Rover 200 i zderzak z MG + Blenda STREETWISE :)
Witam, mimo problemów zapłonowych mojego R (ale nie tutaj o tym a w Technicznym) udało mi się go dokulać do lakiernika/blacharza który właśnie montuje u mnie zderzak z ZR oraz blendę z STREETWISE
Jestem bardzo ciekawy co z tego wyjdzie nieomieszkam zamieścić dzisiaj tutaj fot !
Odbieram również progi z ZR ale już ich montować blacharz nie chce, więc w weekend je podmontuję.
Jest już na forum jakiś R200 z zderzakiem od MG ZR (pomijając maciekwawa bo to jest 100% ZR )
Jakby takowy był to prosze o opinie, czy całośc będzie się dobrze komponować czy co bo blacharz strasznie sceptycznie podchodził (np juz wiem, że zderzak z ZR ma 2 mocowania więcej, które do R200 nie pasuję)
Jak kogoś to będzie interesowało, to dziś zamieszczę fotosy
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sie 05, 2010 10:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
mowa o tylnym rozumiem? Wiadomo że będzie wyglądać ok ale dopiero wtedy jak zmienisz i resztę, tj przód, ewentualnie boki i spoiler. Wymieniony sam tylny zderzak to mam wątpliwości, auto nie będzie wyglądać jak jedna bryła.
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Czw Sie 05, 2010 10:35
Z tego co pamiętam jest user na forum co tak ma . Zdaje się że hellboy nick, widuje tego roverka, - jak dla mnie przetuningowany, ale sama bryła prezentuje się świetnie.
Załączam fotki, co prawda kolor da się dopatrzeć niby jaśniejszy, ale na żywo, w słońcu nie widać różnić jakiś. Trzeba się skupić i doszukiwać różnic, ale ogólnie pod polerkę pójdzie R więc moim zdaniem będzie ok !
Na dniach doskoczą progi z ZR leżą i czakają aż je podmontuję : )
tak ale na raty na 100% bede chial ale muszę uzbierać $$ ile taki spojlerek u Ciebie stoi ?
Co do lamp - 100% prawdy ale znaleść te z ZR nie jest łatwo. Ja wiem, że jest masa niedociągnięć ale po mału po mału ogarne całość do ładu - niestety nie mam za dużo $$ więc R musi trochę tak postać
[ Dodano: Czw Sie 05, 2010 18:20 ]
rzuciłem się na tą blendę, ponieważ takiej nikt nie miał nigdy w nim innym poza fabrycznym streetwise i aby byłem 1'szy
ten fakt zadecydował w 85% akurat o tej blendzie. A jak coś to się odmieni na 200/25/zr tylko 4 śrubki
No tak, blenda lipa.
Spokojnie, ja też etapami robiłem
Ja mam u siebie wstawiony od ZRa, a miałem oryginalny od R25 srebrny - MNX, a nie czarny.
I leży taki w garażu właśnie.
a idź ty mnie zawsze wkurzysz.. podłokietnik 3x taniej.. światła z ZR... aaaa idź, żadnych kabli Ci już nie oddam jeszcze do ciufci na zawias polujesz... no bez przesady ! PS jak byś chciał to mam tylne amory, on ma przednie - coś sie da ugrać
Ja też połowę gratów do siebie to po takiej okazji kupiłem, że szok
Sęp allegrowy jestem taki hehe.
Moje lampy od MG ZR-X zostały upolowane po 8 miesiącach polowań
Mogłem kupić za 160 funciaków, ale bez przesady. Niestety przestali je produkować, nie wiem dlaczego... a np. takie lexusy dalej robią
Ale ja wyrwałem swoje za 30€ na ebayu niemieckim
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum