Wysłany: Pią Paź 01, 2010 18:06 [R75] Podłączenie zmieniarki CD
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
znalazłem w RAVE taką rozpiskę okablowania do Zmieniarki CD czy ktoś może mi pomóc rozszyfrować jakie kable na jakie piny powinny przyjśc ?
może ktoś sprawdzic czy dobrze odczytałem :
pin 1 :YB zółto czarny
pin 2: BY czarno żółty - (no własnie jak rozpoznać kabel czy jest czarno zółty (BY) a który to żółto czarny (YB))
Wyglada na to żę te ucięte kable to jednak od zmieniarki .... - a takim razie albo ljutro lutuje albo kupie dwie wtyczki po 8 pinów i przelutuję i podłacze zmieniarkę --
maryba, nadaj jeszcze proszę jakiś tytuł temu tematowi.
Sorki- już nadany ..
a tak co do tematu - podłącznie jest jak najabardziej OK - podłączyłem dzisiaj te ucięte kable do zmieniarki i działa
jeszcze jedna ciekawostka - magazynki do zmieniarek ALPINE sa wymienne- mi podpasował od zmieniarki do Alfy - więc jak komuś brakuje magazynku - może poszukać po innych markach Aut byle by zmieniarki były ALPINE
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum