Wysłany: Wto Paź 06, 2009 14:19 [R620] Lewarek zmiany biegów
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
mam mega problem ze zmianą biegów, praktrycznie nie jestem w stanie wrzucic jedynki i wstecznego, mechanik powiedzial ze jakies krzyzaki sie wyrobily i zalecil kupno nowego lewarka, problem w tym ze nigdzie nie moge dostac lewarka do 620 SDI a ten ponoc sie różni tym od benzyny ze jest z linkami( diesel ma lewarek z takim bolcem), moze ktos zna jakies sklepy z czesciami uzywanymi do reverków, ja obdzwlonilem juz w cholere sklepów i wszedzie maja tylko te lewarki do beznzyny
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Gru 05, 2010 00:04, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 06, 2009 14:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
wszystko fajnie tylko ja juz wlasnie mam jakos sztukowany ten lewarek, po prostu tam juz nie ma czego poprawiac trzeba kupic nowy, ale dzieki mimo wszystko
Brt, Witam
Mój problem polega na luźnym lewarku i problemem z biegami. Po przeszukaniu forum natknąłem się na takie problemy. Podawany jest tam link z poradnikiem jednak. Gdy klikam w niego wyskakuje błąd. Czy został on gdzieś przeniesoiny???
Proszę o pomoc.
Mam na myśli ten link:http://www.roverki.pl/article.php?sid=425
jeśłi to możliwe to prosze mi go przesłać na maila: were123@interia.pl
Problem z tymi biegami już przerabiałem ale jakaś żłota rączka to zrobiła i działało cały rok aż do dziś.Piątki praktycznie nie używam, to jeszcze nic aura za oknem nie pozwala na jazdę większymi prędkościami niż 60 KM/h. Ale dziś miałem problemy z wbiciem 1 a później 2. W tym momencie wydaje mi się że już czas.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum