Wysłany: Sro Gru 01, 2010 15:07 [R200]problem z zaslepka do kola
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 Rok produkcji: 1999
witam,moj problem polega na tym iz poprzedni wulkanizator urwal mi zaslepke zabezpieczajaca od kol i nie moge wymienic opon na zimowe:(prosze o pomoc moe ktos ma na zbyciu do sprzedania badz pozyczyc ta czesc???pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Sro Gru 01, 2010 15:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Sro Gru 01, 2010 16:41 Re: [R200]problem z zaslepka do kola
karolina napisał/a:
witam,moj problem polega na tym iz poprzedni wulkanizator urwal mi zaslepke zabezpieczajaca od kol i nie moge wymienic opon na zimowe:(prosze o pomoc moe ktos ma na zbyciu do sprzedania badz pozyczyc ta czesc???pozdrawiam
chodzi o klucz zabezpieczający? jeśli masz standardowy roverowy to mam taki.
Wysłany: Czw Gru 02, 2010 11:54 Re: [R200]problem z zaslepka do kola
dobryziom napisał/a:
karolina napisał/a:
chodzi o klucz zabezpieczający? jeśli masz standardowy roverowy to mam taki.
Tak,dokladnie o taki klucz;)jestem zainteresowana w takim razie kupnem:)jakis pomysl na tranzakcję??
Ok,w takim razie jeśli by istniala taka mozliwosc to byla bym wdzieczna:)tylko jak gdzie i kiedy??zalezy mi na czasie powiem szczerze a poki co pogoda mi nie sprzyja.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum