Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
Witam. Mam pytanko, czy do ustawienia kata wtrysku w silnikach serii L jest potrzebny jakis specjalistyczny sprzet, czy moze to zrobic mechanik bez np.kompa.
Mam taki problem ze moj roverek zaczyna glosno chodzic, kiedys tego nie bylo tak mi sie przynajmniej wydaje, nie zwracalem uwagi na to odkad brat nie kupil r600 z takim samym silnikem tez seria L i u niego przy 3tys obr jest cichutko, a u mnie przy 3tys zachowuje sie jakbym krecil go do konca. Wszystkie poduszki sprawne 2 wymienione olejowa sprawna wyciagnieta i sprawdzona, skrzyni tez sprawdzona.
Pomocy
SPAMU¦
Wysłany: Sro Gru 15, 2010 21:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Hmm... a jesli nie ma nikt takiego sprzetu w promieniu 100km. Bo z tego co wiem u mnie w Gnieznie nie ma, dowiadywalem sie juz dawno temu i cisza, nikt nic nie wie... Nikt sie nie chce wiazac z marka rover u mnie niestety szkoda.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum