Witam przepraszam moich wielbicieli że tak późno zwołuje spota ale były problemy z netem . Co powiecie na standardowego spota w niedzielę o 18:00 w Galerii Pestka oczywiście jeśli ktoś nie będzie mógł przyjechać z powodu siarczystego mrozu odnotuję w notesie że jest usprawiedliwiony ale jak ściemnia :z?y: to jego sprawa zostanie poruszona na zebraniu Zarządu. Tylko proszę mi nie pisać że za późno zwołuje spota bo to już piątek a ktoś ma co innego w planach. Każdy szanujący się Roverianin (czy jakoś tak ) musi mieć trochę czasu żeby się spotkać w doborowym towarzystwie w niedzielę.
1.Speedy
_________________ Speedy
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lut 25, 2011 10:05 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
a gzie dokładniej zlot w tym tygodniu???a tak na marginesie facet mi wjechał w tył dzis i zrobił mi leka kaszanke z mojego rovera:( gdzie nalepiej go odac do naprawy??:(((
Przyznał sie do winy, oswiadczenie jade w poniedizałek do ubezpieczalni.Z tego co czytam w internecie to nie jest takie proste długo trzeba czekac na wypłate i wogle:/
[ Dodano: Sob Lut 26, 2011 20:31 ]
mam wgiety zderzak wygieta klape nie moge jej otwierac lampy nie poszły ale odstaja w srodku pogiete pastiki:/ maskara tego tya bym .....przepraszam zagapiłem sie:/
_________________ Rover 214si
Przemas83 [Usunięty]
Wysłany: Sob Lut 26, 2011 21:18
Szkody są,ale jeśli masz w normalnym ubezpieczeniu polisę to spoko nie będzie tak żle,przyjęcie polisy i przyjazd gościa,który oszacuje straty to tydzień.Na siano trochę poczekasz,ale będzie warto,chyba,że przez serwis zrobisz.Ja czekałem miecha na kasę.
masz jakiegoś znajomego blacharza-lakiernika? postaw auto i niech tam obejrzy to rzeczoznawca, z zakładami nie robią przekrętów na kasę jak z normalnymi użytkownikami. Ja tak zrobiłem jak przytarli mi roverk'a. Policzyli całkiem pokaźną sumę... za bardzo drobne uszkodzenie. Rozliczenie gotówkowo na Twoje konto. Potem naprawiasz auto, tylko pod warunkiem że warsztat dobrze obliczy koszty.
Stach,u Ciebie sprawa jest o tyle poważna,że takie uszkodzenia jak masz Ty,powinien zrobić naprawdę fachowiec a nie jakiś tam blacharzyk,który policzy mało a robota będzie mówić sama za siebie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum