Wysłany: Nie Mar 06, 2011 00:46 Silesia RESURRECTION (najbliższy zlot 16 lipca, Bytom)
Hej widzę że śląski krąg fanów R zapadł się pod ziemię . Może zrobimy jakiegoś zlota i pokażemy Polsce jak się to robi .
Słońce coraz żwawiej wychyla się zza chmur codziennej bezinteresowności i nieśmiało smaga tęskniące twarze. Proponuję zlot w okolicach Parku WPKiW a jak chcecie to spróbuję coś później zorganizować w Pyrzowicach, może udałoby się wynegocjować kawałek pasa startowego .
Chętnych proszę o priv bądź wpisy tutaj.
Tak tak Im come back Co niektórzy mnie lubią a niektórzy się obrazili, tych pierwszych ściskam a tym drugim daję rękę pojednania, zacznijmy od nowa.
Do imprezy.
PS. Ma ktoś R z silnikiem Hondy to zachęcam do udziału w zlotach Hondy CRX, tam to się dzieje.
_________________ Zloty roverków www.silesianer.r2u.pl
Prowadzę zdrowy tryb życia. Wszędzie jeżdżę Roverem.
Ostatnio zmieniony przez TheArt Wto Lip 12, 2011 10:20, w całości zmieniany 9 razy
SPAMU¦
Wysłany: Nie Mar 06, 2011 00:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Hej, spocik to na pewno by się jakiś przydał bo puki co to parę osób tylko zagaduje, zagaduje ale narazie bez efektu czekam na więcej info (przede wszystkim termin) i jak co to jestem chętny
To poczekajmy aż się ktoś jeszcze zgłosi chętny, jedna śliczna dziewczynka mnie namawiała żebym zlot zorganizował a teraz ucichła . Tak z kilkunastu i wynajęlibyśmy jakąś miejscówkę.
_________________ Zloty roverków www.silesianer.r2u.pl
Prowadzę zdrowy tryb życia. Wszędzie jeżdżę Roverem.
Racja, wiosna za pasem, robi się coraz cieplej, może następny weekend tj. 12.03? Ja jestem dyspozycyjny. Może być tak jak ostatnio pod Auchan w Chorzowie
kolega organizator nie lubi parkingów pod marketami
Roma_B napisał/a:
pod warunkiem, że już nigdy więcej żadnych zadym
do zadymy nie doszło bo przecież się nie pojawił...
Zobaczymy, niech organizuje -ma w tym doświadczenie
Ja sie chetnie zjawie ale nie wiem czy zostane wpuszczony pugiem, bo rover na razie jest w śpiączce i nie wiem kiedy z tego wyjdzie
Hej widzę że śląski krąg fanów R zapadł się pod ziemię
Hej, to Ty zapadłeś się pod ziemię, ale rozumiem, że byłeś zajęty opracowywaniem szczegółów naszego spotkania.
Zaproponuj zatem jakieś konkrety (termin, godzina, miejsce), a nie luźne dywagacje i nie obrażaj się na cały świat jak ostatnio, jeżeli nie padniemy na kolana z zachwytu Twoimi pomysłami
mój R niestety bez silnika więc jak będzie blisko i ciepło to dwukołowcem mogę podskoczyć ew autem zastępczym ale wolałbym nie choć kalisz nalega hahah
A czemu wolałbyś nie, dyć gryfnie sie spiknąć z kamratami.
Jako że co nagle to po diable (i auto musza umyć i felgi założyć) to ustalam termin na 19 marca, parking pod Carrefour przy WPKiW a potem możemy skoczyć na spacerek albo do ZOO
Memphi, mnie się wydaje, że to jest ten, na którym spotkaliśmy się ostatnio (przed zmianą lokalizacji), pamiętasz?
[ Dodano: Wto Mar 08, 2011 07:33 ]
TheArt napisał/a:
Jako że co nagle to po diable (i auto musza umyć i felgi założyć) to ustalam termin na 19 marca, parking pod Tesco przy WPKiW a potem możemy skoczyć na spacerek albo do ZOO
Bardzo mi pasuje ten termin, tym bardziej, że w tym tygodniu jadę na koncert. Wprawdzie w piątek, ale w sobotę będę musiała chałupę przewrócić do góry nogami, a to wymaga czasu Tak więc na spocie raczej by mnie nie było
Parking przy Carrefour znamy, bo ostatnio właśnie tam umówiliśmy się
Można zaparkować również na terenie parku, przy czym wjazd w piątki kosztuje 5 PLN, a w sobotę i niedzielę po 10 PLN.
Jeżeli chodzi o parking przy stadionie nie wypowiadam się, bo nie mam informacji na ten temat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum