Wysłany: Czw Mar 17, 2011 19:39 Prezentacja maturalna
Heja!
Moja Kobitka ma w tym roku mature temat dość mi obcy - "motyw Tatr w literaturze i sztuce, omów na temat na dowolnych przykładach", czy ktoś z Was miał może podobny temat prezentacji i poratuje chociaż jakimś ogólnym zarysem/bibliografią?
z góry dzięki
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
SPAMU¦
Wysłany: Czw Mar 17, 2011 19:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wiesz co, jutro postaram Ci się podesłać skany prezentacji mojej siostry właśnie z podobnego tematu,a nie wiem czy nie jest on taki sam. Ale to jutro jak mi da prace to zeskanuję i wyślę na e-mail tylko napisz mi pw z adresem
A jeśli ktoś posiada prezentację na temat; Obraz Holocaustu w literaturze i filmie, dokonaj porównania na wybranych przykładach. To był bym wdzięczny za jakieś informacje.
Ja swoją już napisałem chciał bym tylko dokonać porównania, może są te same utwory a czegoś u mnie brakuje.
_________________ Czasami piszę z telefonu, wybaczcie mi wtedy brak PL znaków:)
Ja polecam zlecić komuś zajmującymi się takimi prezentacje, ją zrobić i naprawdę można zaoszczędzić dużo czasu, a bilonu dużo się stosunkowo nie traci...
w warszawie za zrobienie prezentacji z bibliografią i planem ramowym trzepa zapłacić około 150-200zł. A czytanie wierszy, książek czy tak jak w moim przypadku obejrzenie filmu i zrobienie analizy jakiejś dla siebie pochłonie czas a zrobić musisz bo inaczej nie odpowiesz na pytania komisji. Ja napisałem sam podesłałem tylko znajomej do sprawdzenia czy jest zachowany ład i zostało mi to 150 czy też 200zł
_________________ Czasami piszę z telefonu, wybaczcie mi wtedy brak PL znaków:)
tu nie chodzi o kupno. Ela pisze sama, bo potem trzeba przed komisją się wiedzą wykazać a nie oczami świecić po prostu jakiś przykłądowy konspekt od kogoś, żeby wiedzieć jak się za to zabrać
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Ja polecam zlecić komuś zajmującymi się takimi prezentacje, ją zrobić i naprawdę można zaoszczędzić dużo czasu, a bilonu dużo się stosunkowo nie traci...
pytanie, czy rzeczywiscie zdana mature powinni miec ci, ktorzy nie potrafia zrobic jakiejs prezentacji.
a pozniej oczywiscie koniecznie studia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum