Wysłany: Sob Mar 26, 2011 17:17 R 75 prośba o fachową opinie forumowiczów
Witam serdecznie przymierzam się do zakupu 75 ale na allegro jest więcej szrotu niż w stacji kasacji pojazdów:P znalazłem jednak coś takiego:
http://otomoto.pl/rover-7...-C16947952.html
i jestem skłonny go kupić ale dopiero po waszych oględzinach i wizycie w serwisie:) Chyba że macie jakieś inne propozycje:)
Pozdrawiam i już się nie mogę doczekać aż stanę się pełnoprawnym członkiem forum z własnym R 75.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Mar 26, 2011 17:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Na pierwszym zdjęciu widać lekko odstający kierunkowskaz w zderzaku. Na żadnym ze zdjęć nie widać też świateł przeciwmgielnych.
Standardowy błąd z ośmioma poduszkami w opisie. Pewnie jest 6.
Z tyłu szyby na korby
Dziwne jest to, że tylne lewe drzwi są otwarte a "grzybek" nie jest w pozycji wysuniętej (przedostatnie zdjęcie).
A tak poza tym to ładne felgi
Ja tyle byłem w stanie zauważyć na tych dość kiepskiej jakości zdjęciach.
Rzeczywiście jakość zdjęć trochę słaba:( wiesz ze nawet nie zauważyłem że z tyłu jest korbka myślałem ze pełna elektryka tak się napaliłem:p Dziękuje za pomocne uwagi kolego. jak ktoś coś jeszcze zauważy proszę o post. Pozdrawiam
Pomógł: 2 razy Dołączył: 07 Lis 2010 Posty: 100 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon Mar 28, 2011 12:46
Na wyswietlaczu widnieja zapalone kontrolki ABS (zolta) oraz awarii ukladu hamulcowego/zaciagnietego recznego (czerwona). Gdy swieci sie kontrolka zolta to po jakims czasie, gdy komputer po wielu probach nadal nie moze uruchomic systemu ABS, zapala sie kontrolka czerwona informujaca o awarii ukladu hamulcowego. Dodatkowo gdy auto wyposazone jest w system kontroli trakcji to na glownym wyswietlaczu wyswietli sie komunikat o odlaczeniu tego systemu.
_________________ Jestem Polakiem i jestem z tego dumny!
byłem i oglądałem to autko na pewno był malowany lewy błotnik, na masce widoczne bąble korozji, cała lewa strona przejechana kluczem (chyba ktoś nie lubił właściciela). kontrolka od hamulców świeci się bo zostały wymienione klocki i nie był podłączony pod komputer żeby skasować błąd! - podobno. jeszcze jakieś dwa błędy na wyświetlaczu - żaróweczka i coś jeszcze ale nie pamiętam co:P
Silnik w nie najgorszym stanie wydaje mi się ze pracuje dość równo (nie myty). Tapicerka w niektórych miejscach zniszczona.
0l0 napisał/a:
Dziwne jest to, że tylne lewe drzwi są otwarte a "grzybek" nie jest w pozycji wysuniętej (przedostatnie zdjęcie).
A tak poza tym to ładne felgi
tylne lewe drzwi się nie otwierają od zewnątrz, a grzybka nie ma!!!
felgi rzeczywiście ładne ale trochę zniszczone.
nie prowadziłem auta bo wydawało mi się że nie warto:)
Autko pójdzie za 14000 i się wódki napijemy - słowa ojca właściciela komisu:P
mam nadzieje ze trochę pomogłem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum