xtek, szarpie przy zmianie biegów i puszczaniu odpuszczaniu gwałtownym gazu?
Mam to samo po wymianie sprzęgła. To ta poduszka z aukcji jest temu winna?
Pomógł: 16 razy Dołączył: 24 Cze 2005 Posty: 920 Skąd: Kraków
Wysłany: Sro Kwi 20, 2011 22:22
Mnie szarpie przy ruszaniu strasznie cala buda. Przy odpuszczaniu gazu i zmianie biegow szarpalo "od zawsze" W trakcie ogledzin auta zauwazylem, ze guma w poduszce 14 chodzi calkiem luzno, a ona odpowiada za ruchy silnika przod-tyl, czyli przy przyspieszaniu i odpuszczaniu gazu. Pozostale sprawdzilismy z mechanikiem i wyszlo na to, ze sa w porzadku.
Jutro ma mi przyjsc ta poduszka nr 14 od Tomiego, wymienie i zobacze.
witam, panowie powiedzcie mi szarpie mi przy puszczaniu gazu i dodawaniu i trzęsię budą troszkę, która to będzie poducha? mozna kupic nową? silnik 2.0 16v roverowski R400 (te łapy może są jednakowe czy do każdej skrzyni inne?, na allegro jest multum dla 1.6, 1.4... ale to inna skrzynia niz u mnie)
aha i ile moze kosztować wymiana bo nie wiem czy trzeba np opuszczac caly silnik itp czy w miarę sprawnie to mozna zrobic
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum