Chciałbym wymienic ramiona wycieraczek, bo moje są już strasznie brzydkie [odpryski farby itd...]. Szykałem na Allegro jakiś ramion ale są same używane i pewnie mają te same mankamenty co moje aktualne...
Prosiłbym o rade w sprawie ich wymiany: czy mogą być od jakiegoś innego samochodu - na co patrzeć? Gdzie ewentualnie szukac takich co będą pasować?
Dzięki z góry!!
SPAMU¦
Wysłany: Sro Wrz 30, 2009 13:35 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Sro Wrz 30, 2009 19:51
Ostatnio kupowałem nowe ramiona wycieraczek do lanosa, w aso daewoo 25zł /sztuka nowiutkie proszkowo polakierowane ramiona. Zmierzę jakie mają wymiary i zapodam info.
Wysłany: Sro Wrz 30, 2009 20:27
Gdyby długość pasowała to czemu nie. Ale teraz dopiero pomyślałem że przecież jeszcze jest kwestia średnicy wałków, mogą być zupełnie inne, jutro zmierzę.
A w jaki Sposób je odkręcić? ja dzisiaj walczyłem z nimi , odkręciłem śrubę i starałem się na wyczucie jakoś je zdjąć ale nic nie dałem rady. Boję się że coś połamię albo coś mi strzeli w silniczkach wycieraczek:/ Coś jeszcze trzeba odkręcić oprócz tej pierwszej śruby?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum