Wysłany: Sob Lip 02, 2011 16:23 [R 200] wskaźnik nie pokazuje ilości paliwa w trakcie jazdy
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 Rok produkcji: 1998
Witam ! Znów będę miał pytanie co do mojego roverka... Kiedy silnik nie pracuje, wskaźnik poziomu paliwa pokazuje mi mój aktualny stan paliwa (normalne).
tzn.
Natomiast kiedy odpalam, wskazówka zaczyna powoli opadać i w przeciągu minuty osiąga ten stan:
Jadąc przez cały czas wskazówka ani drgnie. Ale jak zajade na miejsce, zaparkuje i wyłącze silnik, to wskazówka za chwilę znów wraca na swoje miejsce (tzn. pokazuje ile mam paliwa).
Czy ktoś może mi pomóc i powiedziec co to może być ? Szukałem na forum, ale wszyscy mają odwrotny problem ze wskazówką (tzn. pokazuje za dużo, spada za szybko itp.). U mnie w ogóle nie pokazuje ilości paliwa w trakcie jazdy
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lip 02, 2011 16:23 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum