Wysłany: Sob Sie 20, 2011 20:21 Ramsey 1940's weekend.
Co roku w miejscowości Ramsey (Cambridgeshire) odbywa się impreza poświęcona właśnie okresowi II WŚ. Prezentowane są stroje, przedmioty użytkowe, obyczaje ... niemal wszystko. Mnie przyciągnęły zabytkowe samochody .. jedynej słusznej marki ROVER & MG. Poniżej kilka zdjęć. Okazy są naprawdę w doskonałym stanie. Niektóre maja wymienione wszystkie podzespoły silnika i po tych operacjach nie odpalane. Sam nie wiem czy by nie psuć efektu czy może po prostu zagadać już nie chcą
Rover 2000 seria P6
Rover 2200 TC seria P6
Rover Coupe seria P5
MG M-type
MG BGT
I jeszcze kilka innych
To ciągle jeżdżąca historia naszych aut
Uprzedzam mogą być jakieś błędy jeśli są proszę dać znać a poprawie
_________________ 0-100 km/h - 8,25 sec!
'Nie pałuj gdy silnik Twój zimny jest'
Ostatnio zmieniony przez Alexi Sob Sie 20, 2011 22:48, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sie 20, 2011 20:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Rover 2200 TC seria P6 zdjęcie 2 się nie wyświetla:) a ogólnie, elegancko...dobrze, że są jeszcze ludzie z pasją niekiedy wpadającą w "świra" na punkcie marki rover i mg:)
_________________ ...nie ma mnie, będe wczoraj...
Zanim do mnie napiszesz skontaktuj się z moim lekarzem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum