Uboga wersja, tylna klapa zle spasowna zreszta przednia chyba tez , swieci sie jakis blad na desce, smiem watpic ze jednak nie ma czujnika desczu jak twierdza w opisie, pozatym, auto sprowadzone z niemiec a papiery z Italii?
I standardowo trzeba dorzucic przynajmniej 100k km do przebiegu
Ostatnio zmieniony przez balrog Pią Sie 26, 2011 09:34, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Pią Sie 26, 2011 15:02
balrog napisał/a:
Witam
Uboga wersja, tylna klapa zle spasowna zreszta przednia chyba tez , swieci sie jakis blad na desce, smiem watpic ze jednak nie ma czujnika desczu jak twierdza w opisie, pozatym, auto sprowadzone z niemiec a papiery z Italii?
I standardowo trzeba dorzucic przynajmniej 100k km do przebiegu
Mówisz o tylnej prawej części klapy? Z przodu ciężko jest mi cokolwiek dostrzec. Ta kontrolka o której wspomniałeś, może ktoś wie co może oznaczać?
[ Dodano: Pią Sie 26, 2011 16:02 ]
plemaster napisał/a:
Ale odpicowany....chyba Plak szpachelką nakładany .....jeszcze nigdy nie widziałem tak błyszczących plastyków w silniku (nawet w salonie:P )
ta kontrolka oznacza otwarte drzwi przy analogowym kompie, bardziej zastanawia mnie tempomat i TC, jest tylko jeden włącznik nad popielniczką, a TC chyba ma na tym panelu wyłącznik, więc albo tempomat lipny albo kontrola trakcji nie istnieje, następny temat to klima, bo jeżeli był bity przód i tył to wypadałoby sprawdzic co z klimą, w/g mnie trochę dużo jak za rok, przebieg raczej n/n. Jeżeli bardzo chcesz go kupić sprawdź go na T4.
BTW kraj orginalnego pochodzenia może być włoski a do polski przyjechał z niemiec, ale wątpię by niemiec sprowadzał sobie kilkuletnie auto z włoch, no i przebieg 160kkm na 2.0disel i prawie 10 lat, hmmmmmmmja swoim zrobiłem w okresie od połowy kwietnia 10kkm więc w skali roku wyjdzie mi okolo 20-30k. Jeżeli chodzi o wygląd to każdy handlarz tak wypucuje auto że świeci się jak psu........ , więc dopóki się nim nie przejedziesz, nie sprawdzisz jak się zachowuje na dzurach i jak jeździ
Pomógł: 3 razy Dołączył: 15 Mar 2011 Posty: 51 Skąd: Budzyń
Wysłany: Sob Sie 27, 2011 08:19
Tak. Dokładnie ta kontrolka oznacza otwarte drzwi lub klapę bagażnika / maskę. Kolor śliczny - R75 pięknie się prezentuje w granacie [sam mam w takim kolorze ] Co do tylnej klapy - faktycznie wygląda jakby była obniżona i to o co najmniej 5mm ale... może to tylko tak wygląda na zdjęciu. Nie za bardzo mi się chce wierzyć aby handlarz wystawił auto z takim felerem. Ale przecież można zadzwonić i poprosić o więcej zdjęć. Co do kontroli trakcji to na 100% nie posiada - tylko jest tempomat - nota bebe do niczego nie potrzebny. Taki gadżet, który jest ale rzadko wykorzystywany. Dość skromne wyposażenie ale - to może być argument w negocjacjach odnośnie ceny. Przebieg w autach z dieslem w tym roczniku raczej niespotykany ale...? Zdarzają się okazje tylko szkoda, że zawsze innym ale nie nam . Warto zwrócić uwagę na bardzo ładnie utrzymane nie zżółknięte klosze reflektorów. Radzę zwrócić szczególną uwagę na silnik bo resztę po woli można doprowadzić do ładu. Ja oglądałem kilka sztuk diesli i... w końcu kupiłem KV6 2,0
_________________ R75 2.0 KV 1999r automat gaz
Mitsubishi Eclipse 2.0 1992r - było
Wysłany: Sob Sie 27, 2011 08:48
Bardzo dziękuję za cenne opinie. Gdybym go kupił, byłby to mój pierwszy Roverek, dlatego być może poniższe pytanie wydać się dyletanckie, ale jak to jest z tym ASR - zawsze w tym modelu rocznikowym włącznik/wyłącznik występuje w okolicach nad popielniczką?
Mieszkam dość daleko od Gniezna/Poznania, czy jest ktoś kto ma o wiele bliżej i mógłby/chciałby się podzielić wrażeniami z jazdy próbnej/oględzin itp.?
Pozdrawiam
Pomógł: 3 razy Dołączył: 15 Mar 2011 Posty: 51 Skąd: Budzyń
Wysłany: Sob Sie 27, 2011 10:19
Jak jest system ASR to wyłącznik zawsze występuje w pasie nad popielniczką w miejscu zależnym od ilości wyposażenia dodatkowego. Przeczytaj sobie tutaj:
http://forum.roverki.eu/v...p=200752#200752
_________________ R75 2.0 KV 1999r automat gaz
Mitsubishi Eclipse 2.0 1992r - było
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum