jedziemy w ta sama strone, czemu nie
wreszcie wiecej ludzi jezdzi w tym kierunku- Violla, MaReK, Kruchy smialo mozna kolumny robic
...byle nie zostac na swiatlach jak ja ze 2 tyg temu- jak zlapaly mnie pierwsze, tak pozniej stalam na kazdych i pozostale R/MG udalo mi sie dogonic dopiero przy zjezdzie na glebocka
Ja tez jadę w kierunku Toruńskiej, tylko odbijam na Żoliborz
BTW czy są jacyś forumowicze na Żoliborzu albo ktoś będzie śmigał jutro w okolicach pl.Wilsona? Bo coś mi uszło powietrze z tylnego koła a pompkę zostawiłem 150km od Warszawy...
Ostatnio zmieniony przez svenson Sob Sie 27, 2011 18:32, w całości zmieniany 1 raz
tak. w zaleznosci od pogody- albo na 1p parkingu przy kinie, albo przed dagrasso po drugiej str skrzyzowania. zajrzyj tu: http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=21512.
proponuje sprawdzic drugie z tych miejsc gdyby na jednym nas nie bylo
Ja tez jadę w kierunku Toruńskiej, tylko odbijam na Żoliborz
BTW czy są jacyś forumowicze na Żoliborzu albo ktoś będzie śmigał jutro w okolicach pl.Wilsona? Bo coś mi uszło powietrze z tylnego koła a pompkę zostawiłem 150km od Warszawy...
Ja mieszkam przy Hali Marymonckiej ale pompki tak czy inaczej nie mam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum